clock@3x
De levering is snel en gratis vanaf € 50,-

delivery-box@3x
Leuke extra's bij besteding vanaf €85,-

clock@3x
Meer dan 4500 tevreden klanten

4,3

epa

Welke Omega 3 visolie is het beste?

Er zijn zoveel Omega 3 supplementen/capsules alleen al op de Nederlandse markt. Welke Omega 3 visolie is nou het beste? Hoe bepaal je dit? Wij helpen je graag te vergelijken, zodat jij zelf de keuze kunt maken of de Omega 3 visolie die jij op het oog hebt nou de beste visolie is of niet.

Als je het ons vraagt start jezelf op nummer 1 zetten met een hoogwaardige en zuivere Omega 3 visolie. Waarom? Met het voedsel zoals het nu is krijgen we een overschot aan Omega 6 binnen. Omega 6 werkt ontstekingsbevorderend, wat lijf en huid niet al te goed doen. Omega 3 is oa om ontstekingen uit te kunnen zetten. Maar dan moet je wel zeker weten dat het om een goede Omega 3 visolie gaat. Er is zoveel troep op de markt…

Hoe kies jij hieruit de juiste? Sterker nog: De beste? Daar helpen wij je bij!

Met deze 5 eenvoudige handvaten leer jij te vergelijken:

  1. Ben je bekend met de totoxwaarde? Deze geeft aan hoe zuiver de visolie is. Bij een waarde lager dan 5, betekent het dat het een hele zuivere vorm is. En van iets wat je in je lichaam stopt, daarvan wil je natuurlijk wel zeker weten dat het een zuivere vorm is.
  2. Kijk ook of een visolie bepaalde certificeringen of keurmerken bevat mbt de kwaliteit, zuiverheid en duurzaamheid.
  3. Kijk naar de hoeveelheid EPA en DHA. Hoe hoger deze waardes, hoe krachtiger de visolie. EPA is voornamelijk belangrijk voor de ontstekingsverlaging in je lijf.
  4. Kijk ook even of het omhulsel van visgelatine is, ipv rund. Als huidexperts willen we rund zoveel als mogelijk vermijden.
  5. Tot slot schijnen omega-3 vetzuren gebonden aan natuurlijke triglyceriden (TG) volgens onderzoek qua opname superieur ten opzichte van andere supplementvormen (Dyerberg J, Madsen P, [..], Schmidt EB. Bioavailability of marine n-3 fatty acid formulations. Prostaglandins Leukot Essent Fatty Acids 2010; 83(3):137-41).

Kun je hier niets van vinden op de verpakking of willen ze je niet aan een antwoord helpen? Dan weet je eigenlijk al genoeg. ⁠

De Cellics Cell Omega bevat visolie van wildgevangen Alaska vis, zo zuiver dat deze een totoxwaarde heeft van lager dan 5. En door zijn TG-vorm beschikt hij over een fijne opname.

Deze Omega 3 scoort op ALLE bovenstaande aspecten

 

Bron: www.cellics.nl

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *