clock@3x
De levering is snel en gratis vanaf € 50,-

delivery-box@3x
Leuke extra's bij besteding vanaf €85,-

clock@3x
Meer dan 4500 tevreden klanten

4,3

cellicshh

Cellics | SKIN HEALTH NUTRITION

Ben je niet gezond van binnen? Dan wordt het erg lastig het beste te verwachten van je huid.
Ervaar je tekorten, dan zul je dit terugzien in vroegtijdige of onnodige veroudering en/of huidproblematiek.
Omdat je huid letterlijk een weerspiegeling is van je gezondheid, maar vergeet ook niet van je ziel.

Vitaal zijn is daarom echt de eerste stap, aangevuld door de juiste skincare.

Cell Omega | let’s shine

 

Met de bewerkte voeding anno nu krijgen we een overschot aan Omega 6 binnen. Omega 6 zorgt ervoor dat je lichaam ontstekingen kan maken wanneer nodig. Maar is Omega 6 niet in balans, dan ervaar je onnodige ontstekingen. Je ervaart deze problemen in eerste instantie binnenin, maar uiteindelijk zie je dit ook terug aan de huid. Slik daarom Omega 3 vetzuren, want die zorgen voor die balans. Volgens ons zijn deze hoogwaardige en zuivere vetzuren de eerste stap naar een vitalere jij en een fijne glowy uitstraling. Wanneer het kan adviseren we onze Cell Omega dan ook altijd in combinatie met een van onze poederproducten.

Cell Elixer | let’s rebuild

Age powerfully, met de  Cell Elixer. Vanaf ons 30e maakt ons lichaam in serieuze aantallen van nature minder aan. Belangrijke processen gaan daardoor steeds wat minder presteren. Zo ook de processen die in je huid verantwoordelijk zijn voor stevigheid/volume. Daarom wil je vanaf je 30e starten met aanvullen.

 

 

 

 

 

Cell First | let’s protect

 

Cell First is echt een heel fijn product voor in de zomer. Omdat we dan te maken hebben met veel invloed van de zon, een van de grootste boosdoeners voor je huid. Maar op dagelijkse basis hebben we ook te maken met invloeden als: stress, slechtere nachtrusten, een verslechterd milieu etc. Dit in combinatie met tekorten die we in ons lijf ervaren maakt dat zelfs de jonge huidjes al vroegtijdig wat extra bescherming kunnen gebruiken. Vooral ook om er later de vruchten van te plukken. Daarom voedt en beschermt Cell First de huid van binnenuit.

 

 

Cell Pure | let’s detox

 


Wist je al dat wanneer bijvoorbeeld de darmen niet op orde zijn, huidherstel ook niet mogelijk is? De darmen, lever en nieren zijn oa verantwoordelijk voor een goede afbraak van vet- en wateroplosbare stoffen en de afvoer van afval- en gifstoffen. Heeft je lijf hier moeite mee, dan kan dit zich uiteindelijk uiten in serieuze huidproblematiek. Cell Pure zuivert van binnenuit, met een kuur van 5 weken. Kijk of je daarna verder kunt met Cell Omega in combinatie met het Cell Elixer of de Cell First. Heel soms blijven klanten de Cell Pure nodig hebben na deze kuur van 5 weken.

Vegan Cell Builder | let’s build

Ook als vegan kun je bij ons terecht (/glutenvrij). Deze Vegan Cell Builder heeft van ieder product wel iets in zich, op de Cell Omega na. Mooi meegenomen; deze vegan oplossing bevat ook plantaardige eiwitten waardoor je toch nog voldoende eiwitten binnenkrijgt als je bijvoorbeeld weinig tot geen vlees eet. 

Bron: www.cellics.nl

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *