clock@3x
De levering is snel en gratis vanaf € 50,-

delivery-box@3x
Leuke extra's bij besteding vanaf €85,-

clock@3x
Meer dan 4500 tevreden klanten

4,3

visolie

Visolie en viscollageen hetzelfde? NOPE.

Het is dan wel allebei afkomstig van vis, maar beide hebben een hele andere vorm én werking. De Cellics Cell Elixers zijn daardoor ook totaal niet te vergelijken met de Cellics Cell Omega. 

We krijgen vaak vragen/opmerkingen als:⁠
– Ik slik al een product met viscollageen (uit een van onze Cell Elixers of iets anders), dan hoef ik toch niet ook nog visolie (van onze Cell Omega of een ander merk)? ⁠
– Ik kan eigenlijk toch sowieso beter visolie nemen ipv. viscollageen? Het is allebei vis en visolie is vaak veel voordeliger. ⁠
⁠Dit is niet hoe het werkt, daarom besloten we je in de verschillen mee te nemen.⁠

Visolie bestaat uit Omega 3. En is opgebouwd uit EPA en DHA. Belangrijk: Omega 3 bestaande uit hoogwaardige EPA houdt je ontstekingswaardes in balans. Zo zitten verstoringen/ontstekingen in je lijf, je gezondheid en huidvitaliteit niet in de weg. Ook voedingsstoffen kunnen oa door Omega 3 beter worden opgenomen, om hun werking goed kunnen doen (Wist je dat onze celwanden stugger worden naarmate we ouder worden? Waardoor dit lastiger gaat). Daarnaast laten onze scans zien dat de vetzuren uit Omega 3 visolie zorgen voor een stevige huidbarrière (beschermingslaag), om het collageen dat zich hieronder bevindt niet aan te tasten. ⁠DHA staat er trouwens om bekend cognitieve vermogens te verbeteren.

Collageen bevindt zich dieper in de huid. Hier zoekt het verbindingen met elkaar om te bouwen aan stevigheid en volume. ⁠Totaal andere werking toch?

Om dit collageen dan weer zoveel mogelijk te behouden is het belangrijk dat je dit proces vanaf buiten beschermt, dmv een stevige huid barrière. Met bijvoorbeeld Omega 3. En om het collageen via je bloedbanen goed in je huid te krijgen, is het weer belangrijk dat ontstekingswaardes laag worden gehouden (voor een soepel verloop). Met ook oa Omega 3.

Bron: www.cellics.nl

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *