clock@3x
De levering is snel en gratis vanaf € 50,-

delivery-box@3x
Leuke extra's bij besteding vanaf €85,-

clock@3x
Meer dan 4500 tevreden klanten

4,3

shutterstock_289262168

Huidverzorging na de zomer

Dat heerlijke goudbruine kleurtje die je overhoud na je vakantie wil je het liefst zo lang mogelijk behouden. Je hebt toch niet voor niets uren besteedt aan jouw insmeer rituelen!
Helaas merk je bij thuiskomst dat je huid snel droog wordt en daarom de juiste verzorging nodig heeft om te herstellen. Tijd voor een after summer boost!

DROGE HUID

Voelt je huid ruw, droog en trekkerig aan na de vakantie? Dan is dat niet zo vreemd. Zon, zee en chloor drogen je huid enorm uit. Daarnaast zorgt UV-licht voor een snellere veroudering van de huid. Het elastische bindweefsel wordt aangetast waardoor je eerder last krijgt van rimpeltjes, verkleuring en vlekjes. En dat wil je natuurlijk niet! Tijd om de vochtbalans te herstellen en je huid goed te hydrateren.

AFTER SUMMER AMPOULES CONCENTRATES

Kan je huid wel een oppepper gebruiken? Het is belangrijk om je huid goed te verzorgen na de zomer, zodat je langer kunt genieten van dat zomerse kleurtje. Met de Ampoules van Babor zorg je er voor dat jouw huid snel weer zijn balans terug vindt. In een ampul van slechts 2 ml zit de kennis van 60 jaar onderzoek. 13 Verschillende, hooggeconcentreerde ampullen bedienen doelgericht elke behoefte en elke stemming van je huid. Beauty to go.

HERSTELLEN VAN DE HUID

Dat je huid extra verzorging nodig heeft in de koude maanden van het jaar weten de meeste mensen wel. Maar verzorging vóór de herfst en winter? Dat is ook belangrijk! Zo na de zomer heeft je huid tijd nodig om te herstellen en om zich klaar te stomen voor de zonloze dagen.

WAT KUN JE ZELF DOEN?

Na de zomer is de perfecte tijd om jouw skin care routine uit te breiden. Want, eerlijk is eerlijk, tijdens dat warme weer heb je daar misschien minder zin in. Welke stappen kun je zelf zetten om je huid de juiste ondersteuning te geven?

1. Een schone start
Tijd om je huid te reinigen en te zuiveren! De zon maakt je huid droger en kwetsbaarder of misschien is je huid wel wat verbrandt. Het dagelijks reinigen van je huid is een must, maar gebruik daarom reinigingsproducten die heel zacht zijn voor je huid. Dit is de basis van een goede gezichtsverzorging.

2. Serum
Voor snel resultaat is een serum uitermate geschikt. Een serum bevat meer geconcentreerde werkstoffen, voelt prettig aan op de huid, trekt snel in en werkt in op alle niveaus om de natuurlijke vochtbalans in je huid te herstellen. Een fijne tip is om onder je sun care product voor je gezicht een vocht herstellend serum aan te brengen.

3. Dag én nacht verzorging
Tijdens de nacht is je huid zich aan het herstellen. Help het herstelproces een helpende hand met een voedende dag- en nachtcrème ineen. Dit geldt voor 365 dagen van het jaar!

 

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *