clock@3x
De levering is snel en gratis vanaf € 50,-

delivery-box@3x
Leuke extra's bij besteding vanaf €85,-

clock@3x
Meer dan 4500 tevreden klanten

4,3

Reviews

 • Avatar Laura ★★★★★ 4 maanden geleden
  Ik raad Blitz aan iedereen aan die wil ontspannen. Massage's zijn heerlijk en het floaten is fantastisch! Super vriendelijk … More personeel.
 • Avatar Cindy Brinkman-van der Kamp ★★★★★ 8 maanden geleden
  Het is een feestje als mijn bestelling weer binnen komt. Gelukkig hoef ik nooit lang te wachten, want vandaag besteld is … More morgen in huis! Er zit altijd iets extra's in om te proberen. Daar hou ik van! Wel met het gevolg dat mijn collectie inmiddels aardig is uitgebreid 🙂
  Eerder bestelde ik mijn Babor producten ergens anders, maar door beperkte voorraad en trage levering verder gaan kijken. Zo kwam ik bij Blitz uit en bestel alleen nog maar hier! Ik raad het ook iedereen om mij heen aan!
 • Avatar Anne Markus ★★★★★ een jaar geleden
  Na mijn verhuizing was ik op zoek naar een professionele schoonheidssalon. Ik heb er diverse salon's in Haarlem geprobeerd … More maar overal had ik wel een kritisch nootje waardoor ik toch verder ben gaan zoeken. Ik heb een moeilijke (acne) huid en ben ook echt wel een kritische klant.
  Ik heb een intake bij Paulien gehad en daar is een foto van mijn huid gemaakt met een huidcomputer. Heel eerlijk werd er uitgelegd dat met mijn huid er een heel aantal behandelingen nodig waren maar dat we zouden beginnen met een biopeeling kuur. Daarna zouden we samen naar de volgende stap gaan kijken. Zeker voor de acne heb ik super goede resultaten geboekt na de behandeling en de Decaar producten voor thuis gebruik. Nadat de kuur was afgerond zijn we gaan werken aan de littekens die ik van mijn jarenlange acne heb overgehouden. De specialiste heeft met mij overlegd en besloten om een microneedling kuur van 6 behandelingen te doen. De producten voor thuis gebruik kreeg ik bij de kuur cadeau. Ik ben inmiddels door een aantal specialistes bij Blitz behandeld en ik moet zeggen dat ik door allen heel professioneel benaderd ben en een zeer goeie behandeling heb gehad met buitengewoon veel vakkennis.
  Resultaat:
  Mijn huid is niet alleen supermooi geworden maar ook de conditie van mijn huid is 100% verbeterd. Gelukkig dat ook mijn vrienden en familie dit zien en daarom heb ik al een heel aantal van hen naar Blitz doorverwezen.
 • Avatar Mandy Enthoven ★★★★★ een jaar geleden
  Omdat mijn eigen schoonheidsspecialiste er mee ophield was ik op zoek naar een goeie professionele salon. Je vraagt dan eens … More rond en kreeg zodoende van een vriendin de tip om bij Blitz een kennismakingsbehandeling te boeken. Er werd een huidscan gemaakt en daarop werd de behandeling afgestemd. Uiteindelijk heb ik besloten om de bindweefsel massage te gaan doen. Ik ben inmiddels een aantal weken verder en ik moet zeggen dat ik heel erg tevreden ben. Het is een lust om te ervaren wat het is om bij een center behandeld te worden waar alles klopt. Professionele receptie die weten waarover ze spreken, schoonheidsspecialistes met diverse specialisaties, mooie ruime en luxe salons, professionele apparatuur en aangesloten bij de ANBOS. Dames mij hebben jullie overtuigd wat wordt bedoeld met professioneel werken.