clock@3x
De levering is snel en gratis vanaf € 50,-

delivery-box@3x
Leuke extra's bij besteding vanaf €85,-

clock@3x
Meer dan 4500 tevreden klanten

4,3

Out of stock!

Forlle’d Hyalogy UV intense protector SPF50

89,00

Hyalogy UV intense Protector SPF50 us een lichte, comfortabele emulsie die 3 oplossingen combineert in één product. Het beschermt niet alleen de huid tegen de schadelijke effecten van UV-straling, maar ook tegen invloeden van buitenaf zoals vrije radicalen, bacteriën e.d. De intelligente formule van Hyalogy UV intense Protector SPF50 zit boordevol anti-oxidanten, is heerlijk licht van textuur en biedt langdurige hydratatie dankzij laagmoleculair hyaluronzuur. Deze zonbescherming is daarnaast ook zeer geschikt voor mensen met een gevoelige huid dankzij zijn ontstekingremmende werking.

Uitverkocht

EAN:
4571348291567
Artikelnummer:
310230

Hyalogy UV intense protector SPF50

Hyalogy UV Intense protector is een lichte, buitengewoon comfortabele emulsie ontworpen om te beschermen tegen de schadelijke effecten van UV-stralen en om fotoveroudering van de huid te voorkomen.

Wat doet het?

  • intensieve UV-bescherming
  • hoge antioxidantbescherming
  • geschikt voor alle huidtypes, ook de gevoelige huid
  • ontgiftende werking: helpt de huid te beschermen tegen
    gifstoffen uit de stedelijke omgeving
  • droogt de huid niet uit en houdt deze gehydrateerd
  • deze zonnebrandcrème wordt zowel gebruikt tijdens zonnestraling als na intensieve cosmetische ingrepen (lasers, IPL, palen, injecties, esthetische ingrepen, esthetische ingrepen)

Inhoud

30g

Fijn poedervormig titaniumdioxide in het product, in combinatie met organische chemische filters, zorgt voor een hoog veiligheidsniveau en een breed beschermingsspectrum. Een complex van plantenextracten, gecombineerd met high-tech Forlle’d ingrediënten, beschermt de celmembranen tegen de schadelijke effecten van vrije radicalen.

De ruggengraat van het zonbeschermende effect van dit product is titaandioxide. Anorganische beschermingsfactoren werken door een dunne laag van chemisch inerte minerale componenten te vormen op het huidoppervlak, die UV-straling weerkaatsen en afvoeren. Dergelijke componenten worden normaal gesproken niet door het huidoppervlak geabsorbeerd en zijn daarom meer geschikt voor patiënten met een gevoelige huid. Bovendien kunnen minerale filters slechts in zeer zeldzame gevallen allergische reacties veroorzaken. Titaandioxide is een van de meest effectieve minerale filters. Een dunne laag TiO2 beschermt de huid effectief tegen zowel UVB als UVA-2-straling (315 tot 340 nm).

Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate (UVINUL A PLUS) daarentegen absorbeert straling in het UV-A bereik met een golflengte van 354 nm. Het is UVA-1. Ethylhexyl Methoxycinnamaat (octinoxaat, UVINUL MC 80)

Recensies

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om te beoordelen “Forlle’d Hyalogy UV intense protector SPF50”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *