clock@3x
De levering is snel en gratis vanaf € 50,-

delivery-box@3x
Leuke extra's bij besteding vanaf €85,-

clock@3x
Meer dan 4500 tevreden klanten

4,3

Forlle’d Hyalogy RetiMoist Essence

149,00

Dit goed uitgebalanceerde nachtserum met drie soorten retinol zorgt voor een uitgesproken verjongend effect, vermindert de diepte en het aantal rimpels en kraaienpootjes, bevordert cellen voor de productie van inheems collageen.

1 op voorraad

EAN:
4571348291314
Categories:

Dit goed uitgebalanceerde nachtserum met drie soorten retinol zorgt voor een uitgesproken verjongend effect, vermindert de diepte en het aantal rimpels en kraaienpootjes, bevordert cellen voor de productie van inheems collageen. Het gepatenteerde complex van laagmoleculaire ingrediënten biedt langdurige hydratatie en beschermt de huid tegen uitdroging, terwijl Japanse traditionele kruidenextracten ontstekingsremmende en antibacteriële bescherming bieden. Het serum heeft een lichte textuur en een perfect absorberend vermogen, waardoor de huid glad, gezond en jong ogend blijft. Het serum wordt aanbevolen voor dagelijks gebruik door klanten ouder dan 45 jaar. Vanwege de ontstekingsremmende eigenschappen kan dit serum ook worden aanbevolen aan jongere klanten voor een korte gebruiksperiode.

Gebruik

Dagelijks ’s avonds gebruiken na Forlle’d lotion. Vermijd blootstelling van direct zonlicht aan de huid. Verloop van de behandelingen wordt aanbevolen. Duur is afhankelijk van de huidconditie en is minimaal 2 maanden lang.

Inhoud
30ml

Additional information

Huidbehoefte

Anti-aging, Droge Huid, Rijpe Huid

Merk

Forlle'd

Recensies

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om te beoordelen “Forlle’d Hyalogy RetiMoist Essence”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *