Babor Skinovage Calming Bi-Phase Serum

Normale prijs: € 56,90

Special Price € 48,37

Beschrijving

Last van roodheid, irritaties en onaangename gevoelens van spanning? Dan is de Babor Skinovage Calming BI-Phase Serum speciaal voor jou!

Voor wie is het?
Vrouwen
- 25 tot 50 jaar
- Voorkomt roodheid, irritaties en onaangename gevoelens van spanning

Wat doet het?
Externe omgevingsfactoren en de persoonlijke levensstijl kunnen de natuurlijke huidbarrière zodanig verzwakken dat de huid niet langer vreemde en verontreinigende stoffen kan afstoten. 

Reageert jouw huid snel met roodheid, irritaties en onaangename gevoelens van spanning? Ziet de huid er moe en vlekkerig en gedeeltelijk schilferig uit? Soms tolereert de huid geen verzorgingscrèmes meer. Dit 2-fasenserum is ideaal voor de dagelijkse verzorging van de meest gevoelige huid die niets meer kan verdragen. Panthenol en allantoïne helpen de huid te kalmeren en plantaardige lipiden van jojoba-olie en fytosqualan bevorderen de regeneratie van de natuurlijke huidbarrière. Met kruidenextracten van komkommer, groene thee, grapefruit en duindoorn kalmeert dit 2-fasenserum direct en zorgt voor een ontspannen, soepele huid. 

Hoe gebruik je het?
Breng het 2-fasenserum 's morgens en/of 's avonds na het reinigen aan. Zorg ervoor dat het Calming Bi-Phase Serum kort en krachtig wordt geschud tot beide fasen volledig met elkaar vermengd zijn.

Het Resultaat:
Een direct ontspannen en soepele huid

Inhoud:
30 ml.


 Klantbeoordelingen

voedend en kalmerend Recensie door Linda
kalmeert de huid onmiddellijk en zorgt voor een ontspannen gevoel en een soepele huid. (Geplaatst op 09-04-2020)

Schrijf je eigen recensie

U recenseert: Babor Skinovage Calming Bi-Phase Serum

  • Kortingsakties en leuke extra's bij je bestelling.
  • Klantenservice, professioneel advies (023) 5280 555
  • De levering is snel en gratis vanaf € 45,-