BABOR SKINOVAGE

Goed nieuws voor iedereen die dacht dat een stralende, jonge huid alleen door de genen wordt bepaald, en ervan overtuigd is dat zij zelf nou net niet de juiste genensamenstelling hebben: dat is niet het geval. Naast de invloed van voeding en bijvoorbeeld het milieu op uw huid, kan ook de verkeerde verzorgingsroutine ervoor zorgen dat u er vermoeid, uitgeput of bleek uitziet. Wat dan de juiste routine is? De professionele verzorging van Babor! Babor heeft de populaire systeemverzorging Skinovage nieuw leven ingeblazen. De unieke samenstelling zorgt ervoor dat elk huidtype perfect en professioneel verzorgd wordt. In de Babor webshop van Blitz Cosmetics vindt u ongetwijfeld de juiste Skinovage huidverzorging voor uw huidtype.

Onderdelen 1 tot 12 van totaal 34

per pagina
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Stel een Aflopende Directie in
Over BABOR SKINOVAGE

Een jeugdige, frisse uitstraling met Babor Skinovage

De premium systeemverzorging Skinovage geeft de huid precies datgene wat nodig is en is daarmee de perfecte verzorging voor elk huidtype. De zeer actieve werkstofformules zijn perfect afgestemd op de verschillende behoeften van diverse huidtypen. Welk huidtype u ook heeft, met Skinovage van Babor verzorgt u uw huis op precies de juiste manier. De ingrediënten van de afzonderlijke crèmes herstellen natuurlijke tekorten van de huid en reactiveren huideigen mechanismen. Het verzorgingssysteem voorkomt op effectieve wijze door licht en milieu veroorzaakte huidveroudering en garandeert zo een jeugdige, frisse uitstraling. Bovendien realiseert u met de professionele verzorging met Skinovage een duurzaam geoptimaliseerd en gelijkmatig huidbeeld.

Skinovage voor uw huidtype

Heeft u bijvoorbeeld een vermoeide huid? Kies dan voor de Vitalizing Cream van Babor Skinovage. Deze crème revitaliseert de huid die last heeft van stress, emotionele spanningen of door schadelijke omgevingsinvloeden als uv-straling of luchtvervuiling niet meer zo fris oogt. De verzwakte huid vaart wel bij het gebruik van de Complex C Cream, die de huid een energiestoot geeft en het osmotische evenwicht in de cellen vergroot, en daarmee ook de huidvochtigheid. De Mimical Control Cream is één van de klassiekers, die aantoonbeer de rimpeldiepte van mimische rimpels weet te reduceren. En dit is nog maar een kleine greep uit wat Babor Skinovage u te bieden heeft. Bekijk om de juiste crème voor uw specifieke huidtype of -problematiek te vinden eens rustig het assortiment Babor Skinovage producten in de webshop van Blitz Cosmetics.

Meer Babor Skinovage producten

Naast de crèmes zelf vindt u nog tal van andere Skinovage-producten in onze webshop. Zo heeft Babor specifiek voor het gevoelige gebied rond de ogen de Skinovage Vitalizing Eye Cream op de markt gebracht. De soepele crème zorgt voor intensieve bevochtiging en de vermindering van wallen en donkere kringen. Ook voorkomt de crème het zichtbaar ouder worden door droge lijntjes te laten verdwijnen. Het Skinovage Calming Bi-Phase Serum is ideaal voor de dagelijkse verzorging van de meest gevoelige huid, die niets meer kan verdragen. De huid kalmeert en de regeneratie van de natuurlijke huisbarrière wordt in gang gezet. Verder vindt u ook maskers en gezichtsoliën van Babor Skinovage in onze webshop.

Bestel Babor Skinovage

Bij Blitz Cosmetics bestelt u 24 uur per dag, 7 dagen per week, snel en eenvoudig uw Babor Skinovage producten. Dankzij onze snelle levering geniet u al gauw van de verzorgende werking van deze professionele verzorgingslijn. De verzending is gratis en in uw pakketje vindt u altijd leuke extra’s. Komt u er zelf niet helemaal uit? Wij helpen u graag met het zoeken naar het beste Skinovage product voor uw huid. Neem gerust contact met ons op.

Blitzcosmetics webshop

De Skincare Webshop van Blitzcosmetics is een eenvoudige manier om makkelijk en snel 24/7 al Skincare producten te bestellen. De levering van alle producten is snel en de verzending is altijd gratis vanaf € 45. Bij al onze bestellingen krijgt u van ons altijd leuke extra’s meegestuurd.

Heeft u nog niet het juiste product gevonden? Wij helpen u graag bij het zoeken naar de passende producten want een individuele verzorging, afgestemd op de behoeften van uw huid, is essentieel. Voor specifieke vragen over huidverzorging van dit prachtige merk kunt u ons bellen of mailen. Door onze jarenlange ervaring met huidverzorging en huidverbetering weten wij inmiddels wat je het beste kunt doen om een goede en gezonde huid te krijgen en te behouden.

Meer informatie