BABOR HSR LIFTING

De absolute eredivisie van cosmetische huidlifting, zo kunt u Babor HSR Lifting wel noemen. De luxueuze verzorgingslijn bestaande uit een serum, masker en drie verschillende crèmes gaat de drie belangrijkste oorzaken van rimpelvorming tegen: verlies aan substantie en elasticiteit, vertraging van de stofwisselingsactiviteit en matrixverharding van de dermis. Dankzij een aantal werkzame stoffen, in perfecte combinatie, zorgen de Babor HSR Lifting producten onmiddellijk voor een verstrakkend effect, waardoor een optisch gladdere, meer elastische en veel jeugdiger teint aan de oppervlakte verschijnt. U vindt deze High Level verzorgingsproducten in de webshop van Blitz Cosmetics.

5 Artikel(en)

per pagina

Stel een Aflopende Directie in
Over BABOR HSR LIFTING

De oorzaken van huidveroudering aangepakt door Babor HSR Lifting

De vorming van rimpels laten zich alleen efficiënt bestrijden door gelijktijdig alle drie de oorzaken van huisveroudering tegen te gaan. Met de ontwikkeling van het zeer effectieve HSR Lifting Integral complex heeft Babor de sleutel in handen. De eerste werkzame stof die zij daarvoor aanwenden is multitendyne, dat de opbouw van collageenvezels activeert en ervoor zorgt dat de huidelasticiteit behouden blijft. Liftolution vormt zich als een verstrakkend net op uw huid, terwijl Glyco-Stop de versuikering van collageenvezels tegengaat. Samen zorgen de stoffen voor een uitgebreid lifting-effect, waarmee op zichtbare wijze de rimpeldiepte vermindert. Het resultaat is een gladde, stralende huid, met strakke contouren.

Verschillende Babor HSR Lifting producten

U vindt in de webshop van Blitz Cosmetics verschillende verzorgingsproducten van Babor HSR Lifting. Allen in een bijzonder fraaie verpakking. De HSR Lifting Extra Firming Cream is een crème die geschikt is voor de normale en gemengde huid. Wanneer u een wat droge huid heeft doet u er goed aan voor de HSR Extra Firming Cream Rich te kiezen. Deze is wat voller. Heeft u met name last van rimpels rond de gevoelige huid van de ogen? Dan is de HSR Eye Cream een goede optie voor u. Deze is speciaal samengesteld zodat de crème de toch iets gevoeligere huid niet aan te tasten.

Serum of Masker

Gebruikt u liever een serum of masker dan een crème? Ook dan voorziet Doctor Babor in uw behoefte. Het HSR Serum zorgt net als de cream voor een gladde huid met zichtbaar minder lijntjes en rimpels. Het HSR Lifting schuimmasker kunt u nadat u uw gezicht heeft gereinigd over de huid verdelen en vervolgens 10 minuten laten inwerken. Eventuele resten masseert u in de huid of verwijdert u met een tissue. Ook het masker zorgt voor een zichtbare verjonging van de huid.

Doctor Babor HSR Lifting eenvoudig online bestellen

De producten van de Doctor Babor HSR Lifting lijn bestelt u eenvoudig en snel in de webshop van Blitz Cosmetics. Plaats de crème, het serum of masker in uw winkelwagentje, reken af in onze beveiligde betaalomgeving en geniet al binnen enkele dagen van de verjongende huidverzorging die Doctor Babor voor u in petto heeft. Bent u er nog niet helemaal uit welk Doctor Babor product het beste bij uw huidtype of -problematiek past? Wij adviseren u graag, neem gerust contact met ons op. Dan bekijken wij samen met u welk verzorgingsproduct u weer gaat laten stralen.

Blitzcosmetics webshop

De Skincare Webshop van Blitzcosmetics is een eenvoudige manier om makkelijk en snel 24/7 al Skincare producten te bestellen. De levering van alle producten is snel en de verzending is altijd gratis vanaf € 45. Bij al onze bestellingen krijgt u van ons altijd leuke extra’s meegestuurd.

Heeft u nog niet het juiste product gevonden? Wij helpen u graag bij het zoeken naar de passende producten want een individuele verzorging, afgestemd op de behoeften van uw huid, is essentieel. Voor specifieke vragen over huidverzorging van dit prachtige merk kunt u ons bellen of mailen. Door onze jarenlange ervaring met huidverzorging en huidverbetering weten wij inmiddels wat je het beste kunt doen om een goede en gezonde huid te krijgen en te behouden.

Meer informatie