ESSENTIAL CARE

De perfecte basisverzorging voor uw huid vindt u in de Essential Care-lijn van Babor. Met belangrijke basiswerkstoffen als aloë vera en panthenol laten de Essential Care-producten uw teint er verzorgd en fris uitzien. Alle crèmes, serums en balsems zijn voorzien van een 24-uursformule, die de huid ondersteunt in de vochtverzorging, kalmerend werkt en de huidregeneratie bevordert. Zo komt deze verzorgingslijn precies tegemoet aan de specifieke van uw huid. De Essential Care lijn van Babor vindt u in de webshop van Blitz Cosmetics.

9 Artikel(en)

per pagina

Stel een Aflopende Directie in
Over ESSENTIAL CARE

Essential Care voor uw basisverzorging

De verzorgingsproducten van Babor Essential Care zijn te gebruiken op de meest voorkomende huidtypen. Het normale huidtype, maar ook op een droge, gevoelige, vette, onzuivere of gemengde huid. Daarmee is het de perfecte instapverzorging, ook voor u. Ongecompliceerd, en toch met alle voordelen van de belangrijkste actieve stoffen als aloë vera en panthenol. Een verzorgde en fris ogende huid bereikt u met de 24 uurswerking van Babor Essential Care, elke dag weer.

Het Essential Care product voor u

In principe kunt u dus elk Essential Care product gebruiken voor de dagelijkse verzorging van uw huid. Toch zijn bepaalde crèmes beter voor specifieke huidtypen dan andere. Bijvoorbeeld de Babor Essential Care Moisture Balancing Cream. Deze lichte gezichtscrème in moderne geltextuur is vooral geschikt voor de gecombineerde of vette huid. Tijdens het gebruik zult u merken dat de huid zich in harmonie en frisser toont, doordat de droge huid grondig gehydrateerd wordt met aloë vera, panthenol en polysachariden en de vettige zones gecompenseerd en gematteerd worden dankzij rijstzetmeel. Een droge huid zal dan weer zichtbaar opleven van de Basor Essential Care Lipid Balancing Cream. Oliën van macademianoot en sesam zorgen samen met panthenol voor een zachte en soepele huid. Zo is er voor elk huidtype wel de juiste Essential Care te vinden, ook voor die van u.

Crème, serum of lippenbalsem?

Naast de grote variëteit aan verschillende crèmes voor uiteenlopende huidtypen vindt u in de webshop van Blitz Cosmetics nog meer producten in de Essential Care lijn. Zoals het Care Moisture Serum, waarmee u de droge, vochtarme huid intensief hydrateert en droogterimpels ogenschijnlijk laat verdwijnen. Ook u lippen verdienen optimale verzorging, bijvoorbeeld met de Lip Repair Balm van Babor Essential Care. Een combinatie van aloë vera, bijenwas en glycerine hydrateert het gevoelige lipgebied, terwijl karitéboter, carnaubawas en zonnebloemolie de lippen verzachten.

Bestel uw Babor Essential Care product snel en gemakkelijk

Bij Blitz Cosmetics bestelt u 24 uur per dag, 7 dagen per week, snel en eenvoudig uw Babor Essential Care producten. Deze heeft u vervolgens dankzij onze snelle levering al gauw in huis. Met iets leuks: wij zorgen ervoor dat er altijd iets extra’s in uw pakketje te vinden is. Weet u niet zeker welk Essential Care product het beste bij u past, of vraagt u zich af of een product uit een van de andere verzorgingslijnen misschien beter voor uw huid is, neem dan gerust contact met ons op. Wij voorzien u graag van advies.

Blitzcosmetics webshop

De Skincare Webshop van Blitzcosmetics is een eenvoudige manier om makkelijk en snel 24/7 al Skincare producten te bestellen. De levering van alle producten is snel en de verzending is altijd gratis vanaf € 45. Bij al onze bestellingen krijgt u van ons altijd leuke extra’s meegestuurd.

Heeft u nog niet het juiste product gevonden? Wij helpen u graag bij het zoeken naar de passende producten want een individuele verzorging, afgestemd op de behoeften van uw huid, is essentieel. Voor specifieke vragen over huidverzorging van dit prachtige merk kunt u ons bellen of mailen. Door onze jarenlange ervaring met huidverzorging en huidverbetering weten wij inmiddels wat je het beste kunt doen om een goede en gezonde huid te krijgen en te behouden.

Meer informatie