DOCTOR-BABOR

Doctor Michael Babor had midden jaren 50 nog nooit van termen als cosmetisch of cosmeceuticals gehoord, en wist toch de eerste verzorgingslijn te ontwikkelen die specifiek op verschillende huidtypen afgestemd was en op bijna geneeskundige wijze problematiek aan wist te pakken. De hoogwaardige Doctor Babor lijn van Babor is bijzonder, omdat deze een oplossing biedt voor elk huidprobleem, en ook de normale huid op uitzonderlijk intensieve wijze weet te verzorgen. De high performance recepturen zoeken de grenzen van cosmeceuticals op door zich haast op het snijvlak met geneeskundige dermatologie te bevinden. Blitz Cosmetics biedt u het grootste aanbod aan Doctor Babor professionele gezichtsverzorging.

Onderdelen 1 tot 12 van totaal 62

per pagina
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Stel een Aflopende Directie in
Over DOCTOR-BABOR

Doctor Babor: werkzamer, preciezer en innovatiever

Doctor Barbor verzorgingsproducten gaan huidproblemen met medische precisie te lijf. Dat maakt het geen reguliere verzorgingslijn, maar zorgt ervoor dat de producten vallen onder de zogenoemde cosmeceuticals. Deze verzorgingsproducten liggen tussen reguliere schoonheidsverzorging en geneesmiddelen in. U kunt bijvoorbeeld denken aan antioxidanten, glycolzuur en retinol, die niet alleen oppervlakkig werken, maar ook de diepere huidlagen behandelen. De Doctor Babor producten, die u in onze webshop vindt, vallen ook onder cosmeceuticals. Zij werken diep, precies en weten wegens hun innovatieve samenstellingen uw huid te laten stralen, van binnenuit.

Behandel uw probleem van binnenuit

Of u nu op zoek bent naar een oplossing voor een specifiek huidprobleem of uw huid er van binnenuit jonger uit wil laten zien: u bent bij Doctor Babor aan het juiste adres. Heeft u bijvoorbeeld last van puistjes en vlekjes? Probeer dan eens het Doctor Babor Ultimate Blemish Reducing Duo. Het antibacteriële D-actryl complex pakt op verschillende niveaus de vorming van puistjes aan. Zo wordt niet alleen de talgproductie vermindert, maar ook overmatige verhoorning en comedonen. Verder laten de stoffen de huid kalmeren en bevorderen zij een natuurlijke bacteriënflora. Doordat het een getinte crème is, camoufleert u direct de onzuiverheden die er al wel zitten.

Ultimate Repair of juist bescherming?

De Ultimate Repair serie van Doctor Babor bevordert dan weer de huidgeneratie, en is tevens geschikt voor de aanvullende, cosmetische behandeling van huiddelen waarvoor dit nodig is, zoals plekken met littekens of brandwonden. De Ultimate Protecting Balm beschermt de huid intensief, zeker de zeer gevoelige delen. Heeft u bijvoorbeeld een fruitzuurpeeling gehad, of Micro Needling? Dan beschermt deze zonnecrème met SPF 50 tegen schadelijke UV-straling.

Jaren jonger met Doctor Babor

Ook als u niet zozeer last heeft van bepaalde huidproblematiek, maar uw huid graag van binnenuit jonger wil doen lijken, kunt u de cosmeceuticals van Doctor Babor gebruiken. Bijvoorbeeld de effectieve Ultimate Wrinkle Filler met onmiddellijk optisch effect. Resultaat: ontspannen gelaatstrekken en een perfect gladde teint. Ook het BTX-Lift Serum, de Collagen Boost Infuser en het Dual Face Lift Serum verstevigen uw huid en vullen rimpels optisch op.

Doctor Babor eenvoudig online bestellen

Het Doctor Babor product van uw keuze bestelt u snel en eenvoudig online bij Blitz Cosmetics, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Dankzij onze snelle levering heeft u uw bestelling al gauw in huis. Weet u niet zeker welk Doctor Babor product geschikt is voor uw huidtype en/of -problematiek? Of denkt u dat een product uit een andere verzorgingslijn misschien beter is? Kortom: komt u er zelf niet helemaal uit? Neem dan gerust contact met ons op. Wij bekijken graag samen met u welke verzorging uw huid nodig heeft.

Blitzcosmetics webshop

De Skincare Webshop van Blitzcosmetics is een eenvoudige manier om makkelijk en snel 24/7 al Skincare producten te bestellen. De levering van alle producten is snel en de verzending is altijd gratis vanaf € 45. Bij al onze bestellingen krijgt u van ons altijd leuke extra’s meegestuurd.

Heeft u nog niet het juiste product gevonden? Wij helpen u graag bij het zoeken naar de passende producten want een individuele verzorging, afgestemd op de behoeften van uw huid, is essentieel. Voor specifieke vragen over huidverzorging van dit prachtige merk kunt u ons bellen of mailen. Door onze jarenlange ervaring met huidverzorging en huidverbetering weten wij inmiddels wat je het beste kunt doen om een goede en gezonde huid te krijgen en te behouden.

Meer informatie