BABOR CLEANSING

Intensieve reiniging van de huid, zonder de huid aan te tasten. Dat is waar Babor al sinds 1955 voor staat. In dat jaar zag dr. Michael Babor, als een van de eersten, al in dat voor een dieptereiniging van de huid niets meer nodig is dan olie en water. De natuurlijke reinigingskrachten van deze elementen zijn samen goed voor een intensieve reiniging, ook voor uw huid. Neem een kijkje in onze Babor webshop en bepaal welk Babor Cleansing product het best bij uw huidtype past.


Onderdelen 1 tot 12 van totaal 19

per pagina
  1. 1
  2. 2

Stel een Aflopende Directie in
Over BABOR CLEANSING

De filosofie achter Babor Cleansing

Ten grondslag aan elk cleansingproduct van Babor ligt de filosofie dat de huid intensief gereinigd moet worden, maar dat daarbij tegelijkertijd ook behoedzaam te werk moet worden gegaan. Het is nooit de bedoeling de natuurlijke huidbarrière te beschadigen. Integendeel: deze moet beschermd worden. De reinigingslijn van Babor biedt u zowel diepe reiniging als uitstekende bescherming, dankzij de hydrofiele reinigingsolie HY-ÖL. Door deze in combinatie met een Phytoactive product te gebruiken verwijdert u op grondige en toch behoedzame wijze alle verontreinigingen. Met een stralende huid als gevolg.

HY-ÖL en Phytoactive

In de hydrofiele reinigingsolie van Babor Cleansing, HY-ÖL, vindt u natuurlijke soja-, sesam—en aardnootolie. In combinatie met een quillaja-extract verwijdert de olie tijdens de eerste fase van uw gezichtsreiniging niet alleen de aangebrachte make-up van uw huid, maar ook dieperliggende in olie en water oplosbare verontreinigingen. Het is wel belangrijk dat u een HY-ÖL product gebruikt in combinatie met een Phytoactive Hydro Base voor de beste reiniging van uw huid. Nadat u de HY-ÖL reinigingsolie op de huid heeft aangebracht, verdeelt u twee pompeenheden Phytoactive Hydro Base eroverheen om vervolgens de melkachtige emulsie in te masseren en uiteindelijk met water te verwijderen. Het eindresultaat is verbluffend: een zuivere huid, tot diep in de poriën, zonder gespannen gevoel en rozig fris.

Babor Cleansing voor elk huidtype

Met de juiste keuze voor een Phytoactive cleansing product zorgt u ervoor dat uw reiniging precies is afgestemd op uw huidtype. Heeft u een veeleisende huid die wel wat regeneratie kan gebruiken? Bekijk dan bijvoorbeeld eens Babor Cleansing Phytoactive Reactivating. Al tijdens de reiniging wordt de huid gehydrateerd en gerevitaliseerd dankzij geselecteerde kruidenextracten uit zoete amandel, Chinese dadels en gingko biloba. De Phytoactive Sensitive-variant is weer beter voor de gevoelige huid. De kruidenextracten uit lindebloesem, hop en melisse kalmeren en ontspannen de huid. In onze webshop vindt u ook Phytoactive Cleansers voor de normale, gemengde en vette huid.

Meer Babor Cleansing producten

Naast de HY-ÖL en Phytoactive cleansers vindt u bij Blitz Cosmetics nog veel meer reinigingsproducten van Babor. Speciaal voor de reiniging van oogmake-up kunt u de milde, olievrije eye make up remover van het merk gebruiken. Deze is voorzien van het anti-ox complex, wat de zelfbescherming van de huid tegen schadelijke invloeden van buitenaf ondersteunt. Een andere vorm van professionele huidreiniging vindt u in de vorm van de Enzyme Cleaner, een fijnkorrelig poeder voor elke huid. Dankzij de stoffen subtilisine en lipase raken afgestorven huidschilfers los van uw huid. Dat betekent een intensieve reiniging, en dankzij de vitamine C zal uw huid er stralend uitzien. Verder vindt u ook tonics, foams en peelings in onze webshop.

Bestel uw Babor Cleansing producten

Heeft u de producten gevonden waarmee u uw gezicht professioneel kan reinigen, met een stralende huid tot gevolg? In de Babor webshop van Blitz Cosmetics bestelt u snel en eenvoudig al uw Barbor Cleansing producten. Bovendien is onze levering snel, de verzending altijd gratis en vindt u in uw pakketje leuke extra’s. Komt u er zelf niet helemaal uit? Wij helpen u graag met het zoeken naar de beste reinigingsproducten voor uw huid. Neem gerust contact met ons op.

Blitzcosmetics webshop

De Skincare Webshop van Blitzcosmetics is een eenvoudige manier om makkelijk en snel 24/7 al Skincare producten te bestellen. De levering van alle producten is snel en de verzending is altijd gratis vanaf € 45. Bij al onze bestellingen krijgt u van ons altijd leuke extra’s meegestuurd.

Heeft u nog niet het juiste product gevonden? Wij helpen u graag bij het zoeken naar de passende producten want een individuele verzorging, afgestemd op de behoeften van uw huid, is essentieel. Voor specifieke vragen over huidverzorging van dit prachtige merk kunt u ons bellen of mailen. Door onze jarenlange ervaring met huidverzorging en huidverbetering weten wij inmiddels wat je het beste kunt doen om een goede en gezonde huid te krijgen en te behouden.

Meer informatie