Céll Fùsion C Laser Rejuvenation Cream

Wees de eerste om dit product te waarderen

€ 118,-

Beschrijving

Céll Fùsion C Laser Rejuvenation Creamp is een zeer krachtige anti-aging creme.

Voor wie is het?
- Vrouwen 
- Na intensieve ingrepen zoals een laserbehandeling of peeling
- Droge huid tot zeer droge huid
- Gevoelige huid met een beschadigde barrièrefunctie

Wat doet het?
De Laser Rejuvenation Cream is een grote stap vooruit op het gebied van anti-aging.

Dit komt door drie belangrijke factoren.

1. EGF (250ppb) een zeer sterke herstellende factor voor de huid gekoppeld aan adenosine, een onderdeel van het DNA van de cel, wordt diep in de huid gebracht voor een sterke, herstellende werking in die diepste lagen van de huid. Het product mag direct na intensieve en medische behandelingen worden aangebracht op de huid voor een verzachtende, hydraterende en regenererende werking. Het product herstelt en voorkomt beschadigingen van de huid zoals littekenweefsel en verbetert lijntjes en rimpeltjes.

2. Centella asiatica complex is een complex met een sterke herstellende en verzachtende werking voor de huid na intensieve ingrepen zoals een laserbehandeling of peeling. Tevens heeft het complex een zeer goed resultaat op een acnehuid.

3. Rijke voedende ingrediënten zoals shea butter, jojoba-olie, etc. Deze ingrediënten zijn toegevoegd om het celmembraan te beschermen tegen agressieve invloeden en hebben een sterke hydraterende werking op de droge tot zeer droge huid en op de gevoelige huid met een beschadigde barrièrefunctie. Een product uit de nieuwe Céll Fùsion C Ultimate serie.

Het Resultaat:
Sterke, herstellende werking in de diepste lagen van de huid, beschermt het celmembraan tegen agressieve invloeden en heeft een sterke hydraterende werking op de droge tot zeer droge huid en op de gevoelige huid met een beschadigde barrièrefunctie. Het product voorkomt beschadigingen van de huid zoals littekenweefsel en rimpeltjes.

Inhoud
30 ml

Schrijf je eigen recensie

U recenseert: Céll Fùsion C Laser Rejuvenation Cream

  • Kortingsakties en leuke extra's bij je bestelling.
  • Klantenservice, professioneel advies (023) 5280 555
  • De levering is snel en gratis vanaf € 45,-