Doctor Babor Dual Face Lift Serum

€ 142,-

Beschrijving

Het lifting-duo bestaande uit serums dient ter optimalisatie van een jeugdig gezichtsovaal: Een meer verstevigd, gladder, geherdefinieerd kin- en halsgebied en een opgevuld, opgetild wangen- en voorhoofdsgebied.


V-Shape: het Lift-Up Extract uit edelweissstamcellen herstelt de natuurlijke spanning en stevigheid van de huid. Daardoor wordt het hals- & kingebied verstrakt en verstevigd en de gezichtscontouren worden opgetild. De gezichtsovaal, de V-vorm, ziet er weer individueel geremodelleerd uit. 


Re-Fill Serum: het Filler Complex verbetert de dichtheid en het volume van de huid in het gebied van de wangen en het voorhoofd en gaat zodoende het hangen van het huidweefsel tegen. Speciaal de door de leeftijd veroorzaakte ingevallen gezichtsdelen in het gebied van wangen, ogen en voorhoofd krijgen een voller, steviger en volumineuzer aanzicht. 


De huid voelt gelijkmatig glad aan en de gezichtsovaal ziet er jeugdig strak uit.


Gebruiksadvies
's Morgens en/of 's avonds na de reiniging als volgt aanbrengen:
1. V-Shape Serum: 1-2 pompjes op de gehele kinlijn en het halsgebied aanbrengen en licht inmasseren.
2. Re-Fill Serum: 1-2 pompjes op wangen- en voorhoofdgebied aanbrengen en licht inmasseren.


Inhoud
30 ml

AQUA, BETAINE, BUTYLENE GLYCOL, PANTHENOL, PHENOXYETHANOL, GLYCERIN, XANTHAN GUM, LEONTOPODIUM ALPINUM CALLUS CULTURE EXTRACT, SORBITAN LAURATE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, DISODIUM EDTA, HYDROXYETHYLCELLULOSE, SODIUM HYALURONATE, HELICHRYSUM STOECHAS EXTRACT, ACETYL DIPEPTIDE-1 CETYL ESTER, BIOSACCHARIDE GUM-1, CAPRYLYL GLYCOL, 1,2-HEXANEDIOL, PANTOLACTONE, SODIUM SULFITE, CITRIC ACID, CI 77891
  • Kortingsakties en leuke extra's bij je bestelling.
  • Klantenservice, professioneel advies (023) 5280 555
  • De levering is snel en gratis vanaf € 50,-