clock@3x
De levering is snel en gratis vanaf € 50,-

delivery-box@3x
Leuke extra's bij besteding vanaf €85,-

clock@3x
Meer dan 4500 tevreden klanten

4,3

Out of stock!

PCA ExLinea Pro Peptide serum

169,00

Ontdek het nieuwe ExLinea Pro Peptide serum van PCA Skin. Minimaliseer de zichtbaarheid van fijne lijntjes en rimpels drastisch met deze geavanceerde neuropeptide-spotbehandeling. Dit geavanceerde serum bevat een Peptide-Pro Complex: een gepatenteerde technologie die bewezen effectieve niveaus van neuropeptiden, eiwitten, aminozuren en marine extracten bevat om expressielijnen, ruwheid en verslapping van de huid zichtbaar te verbeteren, terwijl de hydratatie van de huid wordt verhoogd.

Uitverkocht

EAN:
812025019741
Artikelnummer:
70004898
Categories:

Dit technisch geavanceerd serum is zo geformuleerd dat het gelijktijdig de huid hydrateert, verzacht en verstrakt. Het bevat ingrediënten die de expressie in het gezicht ontspannen waardoor rimpels minder snel ontstaan. Ook wordt het intracellulair vochtgehalte verhoogd, vrije radicalen worden bestreden en het geeft de huid een direct verstrakkend en liftend effect.

Indicaties

  • Mimische lijntjes en rimpels
  • Verslapte en ruwe huid

Voordelen 

  • Helpt direct en langdurig zichtbare expressielijnen te verminderen, die veroorzaakt zijn door mimische bewegingen
  • Lift, verstevigt en verstrakt de huid voor een jonger uitziende, meer gedefinieerde gezichtscontour
  • Vermindert een ruwe huid en zorgt voor een gladdere huidtextuur
  • Verhoogt de hydratatie en vochtretentie

Gebruik
Reinig je huid met je favoriete cleanser en breng vervolgens één tot twee pompjes aan op het hele gezicht of specifieke gebieden met rimpels en verslapping, met name op de frons, het voorhoofd of kraaienpootjes. Breng daarna de aanvullende producten aan passend bij jouw huidsituatie. Bescherm je huid overdag goed met een geschikte PCA Skin zonbescherming. 

 

 

 

Additional information

Huidbehoefte

Anti-aging, Rijpe Huid

Inhoud

29,5ml

Merk

PCA