clock@3x
De levering is snel en gratis vanaf € 50,-

delivery-box@3x
Leuke extra's bij besteding vanaf €85,-

clock@3x
Meer dan 4500 tevreden klanten

4,3

Out of stock!

PCA Body Therapy

62,00

Deze therapeutische formule is ontwikkeld om het vochtgehalte van de huid drastisch te verhogen. Ook wordt de textuur van de huid verbetert. het gebruik van 12% melkzuur verhoogt het vochtgehalte in de huid, vermindert verstoppingen, vermindert bacteriën en vernietigt pigment ophopingen. Aanvullende verhelderende en kalmerende werkstoffen verbeteren ouderdomstekenen, ontstekingen en hyperpigmentatie. Geschikt voor alle huidtypes en huidcondities. Het geeft een gehydrateerd, zacht en stralend gevoel.

Uitverkocht

EAN:
812025018072
Artikelnummer:
700016

Deze therapeutische formule is ontwikkeld om het vochtgehalte van de huid drastisch te verhogen. Ook wordt de textuur van de huid verbetert. het gebruik van 12% melkzuur verhoogt het vochtgehalte in de huid, vermindert verstoppingen, vermindert bacteriën en vernietigt pigment ophopingen. Aanvullende verhelderende en kalmerende werkstoffen verbeteren ouderdomstekenen, ontstekingen en hyperpigmentatie. Geschikt voor alle huidtypes en huidcondities. Het geeft een gehydrateerd, zacht en stralend gevoel.

Indicaties

  • Droge huid
  • Hyperpigmentatie
  • Acne
  • Zichtbare huidveroudering
  • Voor een heldere uitstraling en een egale huidskleur

Gebruik
Na het baden of douchen royaal aanbrengen op het lichaam en opvolgen met SPF op delen worden blootgesteld aan UV-licht. Kan naar behoefte zowel overdag als ’s avonds aangebracht worden.

Inhoud
198.4gr

Additional information

Merk

PCA