DS&DURGA

DS & Durga creëert een nieuw universum door middel van geuren: alles waar van gehouden wordt in muziek, kunst en natuur, worden vertaald in geurnoten. Het zijn fragmenten van mythes en fantasieën, waarbij de buitenwereld wordt uitgenodigd om ze te ontdekken. De creativiteit van D.S. & Durga komt van binnenin, zo leerde huisparfumeur D.S. zichzelf om parfums te creëren door zich onder te dompelen in alles wat een geur heeft. Hierdoor was hij in staat om objecten, plaatsen en karakters te vertalen tot geurverhalen. Kavi, oftewel Durga, is de ontwerpster van de parfumflacons en meer. Ze benadert haar werk als een architect; denken in hoeken, licht, schaduw en textuur om zo het verhaal van de geur te verwerkelijken Een goede geur is een wereld die keer op keer te herbeleven is..

6 Artikel(en)

per pagina

Stel een Aflopende Directie in

Blitz cosmetics

Ons doel is om onze klanten een mooie verzameling bijzondere merken te bieden op het gebied van parfums, huidverzorging en make-up. Dit kan zijn in de vorm van bekende merken, maar wij zullen ook steeds weer nieuwe merken aan ons assortiment toevoegen. Zo vind je bij ons naast het gehele assortiment van Babor, Decaar en La Colline bijvoorbeeld ook de mooiste niche geuren van toonaangevende internationale merken. Bij alle bestellingen zorgen wij voor een snelle levering een mooie verpakking en altijd een leuk extraatje.

Als officiële reseller hanteert Blitz de adviesprijzen die vanuit de merken worden vastgesteld. Wanneer wij een product in een actie aanbieden dan ziet u altijd wat de oorspronkelijke prijs is. Als officiële reseller bent u er ervan verzekerd dat u een veilig, authentiek en nieuw product in huis haalt. Kortom bij ons krijgt u waar voor uw geld.

Blitzcosmetics webshop

De Skincare Webshop van Blitzcosmetics is een eenvoudige manier om makkelijk en snel 24/7 al Skincare producten te bestellen. De levering van alle producten is snel en de verzending is altijd gratis vanaf € 45. Bij al onze bestellingen krijgt u van ons altijd leuke extra’s meegestuurd.

Heeft u nog niet het juiste product gevonden? Wij helpen u graag bij het zoeken naar de passende producten want een individuele verzorging, afgestemd op de behoeften van uw huid, is essentieel. Voor specifieke vragen over huidverzorging van dit prachtige merk kunt u ons bellen of mailen. Door onze jarenlange ervaring met huidverzorging en huidverbetering weten wij inmiddels wat je het beste kunt doen om een goede en gezonde huid te krijgen en te behouden.

Meer informatie