ATTAR

De geur was opgedragen aan de beroemde Arabische sultan Shah-Malik die van reizen hield. Eens gaf hij het bevel om een schip te bouwen dat zijn status en macht zou kunnen benadrukken. Dit schip was versierd met blauw emaile, gouden oosterse versieringen en edelstenen. Toen het schip terugkeerde naar de haven verspreidde het een prachtige geur van verse bloemen, rijp fruit en oosterse kruiden. Zulke geweldige geuren benadrukten luxe en ongelooflijke schoonheid van de Azora waar Shah-Malik zo trots op was! De topnoten beginnen met een frisse citrusgeur van sinaasappelschil en bergamot. In het hart van de geur vindt u prachtige oosterse bloemen en vruchten vertegenwoordigd door perzik en lychee. Base geeft een verleidelijke hint door houtachtige noten en vrouwelijke musk!

6 Artikel(en)

per pagina

Stel een Aflopende Directie in

Blitz cosmetics

Ons doel is om onze klanten een mooie verzameling bijzondere merken te bieden op het gebied van parfums, huidverzorging en make-up. Dit kan zijn in de vorm van bekende merken, maar wij zullen ook steeds weer nieuwe merken aan ons assortiment toevoegen. Zo vind je bij ons naast het gehele assortiment van Babor, Decaar en La Colline bijvoorbeeld ook de mooiste niche geuren van toonaangevende internationale merken. Bij alle bestellingen zorgen wij voor een snelle levering een mooie verpakking en altijd een leuk extraatje.

Als officiële reseller hanteert Blitz de adviesprijzen die vanuit de merken worden vastgesteld. Wanneer wij een product in een actie aanbieden dan ziet u altijd wat de oorspronkelijke prijs is. Als officiële reseller bent u er ervan verzekerd dat u een veilig, authentiek en nieuw product in huis haalt. Kortom bij ons krijgt u waar voor uw geld.

Blitzcosmetics webshop

De Skincare Webshop van Blitzcosmetics is een eenvoudige manier om makkelijk en snel 24/7 al Skincare producten te bestellen. De levering van alle producten is snel en de verzending is altijd gratis vanaf € 45. Bij al onze bestellingen krijgt u van ons altijd leuke extra’s meegestuurd.

Heeft u nog niet het juiste product gevonden? Wij helpen u graag bij het zoeken naar de passende producten want een individuele verzorging, afgestemd op de behoeften van uw huid, is essentieel. Voor specifieke vragen over huidverzorging van dit prachtige merk kunt u ons bellen of mailen. Door onze jarenlange ervaring met huidverzorging en huidverbetering weten wij inmiddels wat je het beste kunt doen om een goede en gezonde huid te krijgen en te behouden.

Meer informatie