AETHER

Æther is de parfum eerbetoon aan de createurs van synthetische moleculen en de hysterie van de chemie. Bizarre elementaire moleculen exploderen in ieder parfum tot een unieke parfumr. De neus, die zich vastgrijpt aan onbekende ingrediënten wordt eerst verrast en geeft zich dan over aan pure emotie: de ontdekking, de eerste dag, de eerste keer. Als iedere molecuul een specifieke geur heeft, wie kan dan precies raden wat de geur van aldehyde C12 of ISO E SUPER® zou zijn?
 • Aether Ether Oxyde

  Aether Ether Oxyde

  Normale prijs: € 100,-

  Special Price € 80,-

  Uit voorraad

 • Aether Muskethanol

  Aether Muskethanol

  Normale prijs: € 100,-

  Special Price € 80,-

 • Aether Carboneum

  Aether Carboneum

  Normale prijs: € 100,-

  Special Price € 80,-

 • Aether Rose Alcane

  Aether Rose Alcane

  Normale prijs: € 100,-

  Special Price € 80,-

 • Aether Citrus Ester

  Aether Citrus Ester

  Normale prijs: € 100,-

  Special Price € 80,-

 • Aether Supaer

  Aether Supaer

  Normale prijs: € 120,-

  Special Price € 75,-

  Uit voorraad

 • Aether Hypaer

  Aether Hypaer

  Normale prijs: € 120,-

  Special Price € 75,-

 • Aether Ultrae

  Aether Ultrae

  Normale prijs: € 120,-

  Special Price € 75,-

8 Artikel(en)

per pagina

Stel een Aflopende Directie in

Blitz cosmetics

Ons doel is om onze klanten een mooie verzameling bijzondere merken te bieden op het gebied van parfums, huidverzorging en make-up. Dit kan zijn in de vorm van bekende merken, maar wij zullen ook steeds weer nieuwe merken aan ons assortiment toevoegen. Zo vind je bij ons naast het gehele assortiment van Babor, Decaar en La Colline bijvoorbeeld ook de mooiste niche geuren van toonaangevende internationale merken. Bij alle bestellingen zorgen wij voor een snelle levering een mooie verpakking en altijd een leuk extraatje.

Als officiële reseller hanteert Blitz de adviesprijzen die vanuit de merken worden vastgesteld. Wanneer wij een product in een actie aanbieden dan ziet u altijd wat de oorspronkelijke prijs is. Als officiële reseller bent u er ervan verzekerd dat u een veilig, authentiek en nieuw product in huis haalt. Kortom bij ons krijgt u waar voor uw geld.

Blitzcosmetics webshop

De Skincare Webshop van Blitzcosmetics is een eenvoudige manier om makkelijk en snel 24/7 al Skincare producten te bestellen. De levering van alle producten is snel en de verzending is altijd gratis vanaf € 45. Bij al onze bestellingen krijgt u van ons altijd leuke extra’s meegestuurd.

Heeft u nog niet het juiste product gevonden? Wij helpen u graag bij het zoeken naar de passende producten want een individuele verzorging, afgestemd op de behoeften van uw huid, is essentieel. Voor specifieke vragen over huidverzorging van dit prachtige merk kunt u ons bellen of mailen. Door onze jarenlange ervaring met huidverzorging en huidverbetering weten wij inmiddels wat je het beste kunt doen om een goede en gezonde huid te krijgen en te behouden.

Meer informatie