PARFUM

Onderdelen 1 tot 12 van totaal 230

per pagina
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Stel een Aflopende Directie in
Over PARFUM

Blitz cosmetics

Ons doel is om onze klanten een mooie verzameling bijzondere merken te bieden op het gebied van parfums, huidverzorging en make-up. Dit kan zijn in de vorm van bekende merken, maar wij zullen ook steeds weer nieuwe merken aan ons assortiment toevoegen.

Zo vind je bij ons naast het gehele assortiment van Babor bijvoorbeeld ook de make up van Eyeko en de mooiste niche geuren alle toonaangevende merken. Bij alle bestellingen zorgen wij voor een snelle levering een mooie verpakking en altijd een leuk extraatje.

Ruimte voor een tekst

Bij blitzcosmetics zijn huidverzorging, lichaamsverzotging en parfums niet alleen iets wat we verkopen maar wij willen je graag overtuigen van de keuze van onze merken. Uiteindelijk is het de bedoeling dat we jou de gezonde en stralende huid bezorgen, de perfecte parfum en beste make-up adviseren. Dit is waar Blitz skincare ooit mee is begonnen, en wat we met grote toewijding voortzetten in onze webshop om jou te helpen de beste keuze voor jouw uiterlijke verzorging te maken.

Naast onze met zorg samengestelde producten bieden we je ook graag advies aan. Naar aanleiding van jarenlange ervaring op basis van huidverzorging en huidverbetering weten wij inmiddels wat je moet doen om een goede en gezonde huid te krijgen en te behouden.

Blitzcosmetics webshop

De Skincare Webshop van Blitzcosmetics is een eenvoudige manier om makkelijk en snel 24/7 al Skincare producten te bestellen. De levering van alle producten is snel en de verzending is altijd gratis vanaf € 45. Bij al onze bestellingen krijgt u van ons altijd leuke extra’s meegestuurd.

Heeft u nog niet het juiste product gevonden? Wij helpen u graag bij het zoeken naar de passende producten want een individuele verzorging, afgestemd op de behoeften van uw huid, is essentieel. Voor specifieke vragen over huidverzorging van dit prachtige merk kunt u ons bellen of mailen. Door onze jarenlange ervaring met huidverzorging en huidverbetering weten wij inmiddels wat je het beste kunt doen om een goede en gezonde huid te krijgen en te behouden.

Meer informatie