Murad Bright Away Holiday Kit

Normale prijs: € 55,-

Special Price € 35,-

Beschrijving

Murad Vakantie Kit bestaande uit:

Essential-C Cleanser
Verwijdert het vuil van de huid veroorzaakt door stoffen van het milieu.
Reinigt de huid die is vervuilt en beschadigt door het mileu door alle oneffenheden daarvan weg te wassen en de vochtbalans in de huid te beschermen. Zorgt dat de huid na het aanbrengen heerlijk fris , gehydrateerd en energiek aanvoelt. Bevat vitamine A,C en E waarmee antioxidanten worden aangemaakt die de huid beschermen en sodium pca die de huid hydrateert.

Inhoud
45ml

Rapid Age Spot Correcting Serum
Unieke combinatie van een primer, concealer en een anti-agingproduct.
Het kleurloze product camoufleert oneffenheden en maakt fijne lijntjes en rimpeltjes minder zichtbaar. Bevat een UVA/UVB filter voor optimale bescherming. Kan gemengd worden met een vloeibare make-up om zo de perfecte CC crème te creëren. De gebruikte gerstolie in de formule is glutenvrij. 

Inhoud
5ml

Essential-C Day Moisture SPF30/PA+++
Krachtige mositurizer en tevens zonbescherming die rijk is aan antioxidanten. Beschermt en revitaliseert de huid die onderhevig is geweest aan stress, veroorzaakt door omgevingsfactoren. 
Gaat schade in de huid door vrije radicalen tegen en bevat een bescherming tegen UVA/UVB stralen terwijl de uitstraling van de huid, de stevigheid en elasticiteit worden verbeterd. Bevat de gepatenteerde vitamine C formule die de huidbeschermt tegen vrije radicalen die huidschade aanrichten.

Inhoud
20ml


 

  • Kortingsakties en leuke extra's bij je bestelling.
  • Klantenservice, professioneel advies (023) 5280 555
  • De levering is snel en gratis vanaf € 50,-