clock@3x
De levering is snel en gratis vanaf € 50,-

delivery-box@3x
Leuke extra's bij besteding vanaf €85,-

clock@3x
Meer dan 4500 tevreden klanten

4,3

Micalleff Mon Parfum Cristal

95,00225,00

Mis nooit meer de kans om de ster van de avond te zijn. De eau de parfum voor vrouwen M. Micallef Mon Parfum Cristal verheft je binnen enkele seconden tot een oogverblindende verschijning wiens charme iedereen onmiddellijk betovert.

Clear
Artikelnummer:
301345
Categories:

Gebruikersadvies
Breng parfum altijd aan op plekken waar je je hartslag goed voelt. Bijvoorbeeld de binnenkant van de elleboog en in je hals. Bij een sprayflacon, spray 1 of 2 maal in de lucht en loop door de ‘parfumwolk’ die ontstaat om je haar te parfumeren. Haar is een zeer goede drager van parfum, het houdt de geur goed vast.

Inhoud
30 ml & 100 ml

  • bloemige geur
  • zoete geur
  • wordt vooral gewaardeerd door romantische zielen
  • warme geur, ideaal voor bij koud weer
  • chique geur voor wie veeleisend is

Ingrediënten

Topnoten

Roze Peper , Kaneel
Hartnoten – Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo’n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo’n twee tot drie uur aan.

Hartnoten

Madagascar Vanille , Bulgaarse Roos

Basisnoten – Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.

Basisnoten

Amber , Muskus , Caramel

Geursoortfruitig, bloemig

 

Additional information

Inhoud

100ml, 30ml