clock@3x
De levering is snel en gratis vanaf € 50,-

delivery-box@3x
Leuke extra's bij besteding vanaf €85,-

clock@3x
Meer dan 4500 tevreden klanten

4,3

Aanbieding

Micalleff Ananda

99,00199,00

Elke vrouw verdient een prachtig bloemenboeket. De eau de parfum M. Micallef Ananda is als een ruiker van de heerlijkste bloemnoten die tezamen een compositie vormen vol sensualiteit en vrouwelijkheid met een vleugje romantiek.

Clear
Artikelnummer:
301876
Categories:

Gebruikersadvies
Breng parfum altijd aan op plekken waar je je hartslag goed voelt. Bijvoorbeeld de binnenkant van de elleboog en in je hals. Bij een sprayflacon, spray 1 of 2 maal in de lucht en loop door de ‘parfumwolk’ die ontstaat om je haar te parfumeren. Haar is een zeer goede drager van parfum, het houdt de geur goed vast.

Inhoud
30 ml & 100 ml

  • bloemige geur
  • fruitige geur
  • voor de moderne vrouw van de 21ste eeuw
  • frisse geur, ideaal voor bij warm weer
  • chique geur voor wie veeleisend is

Ingrediënten

Topnoten

Pruim , Zwarte Aalbessen , Peer , Citroen

Hartnoten – Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo’n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo’n twee tot drie uur aan.

Hartnoten

Jasmijn , Mimosa , Viooltje , Roos , Ylang-Ylang

Basisnoten – Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.

Basisnoten

Vanille , Mimosa , Witte Muskus

Geursoortbloemig

 

Additional information

Inhoud

100ml, 30ml