Dr. Brandt Magnetight Age Defier Mask

Wees de eerste om dit product te waarderen

Normale prijs: € 79,-

Special Price € 63,20

Beschrijving

Een enorme technologische stap in anti-aging skincare die de zintuigelijke ervaring van een spa-kwaliteit gezichtsmasker combineert met een magnetische deeltjestechnologie die veroudering afstoot als een krachtveld.
Het Magnetight Age-Defier Mask gaat de effecten van stress en de invloed van externe factoren tegen. Een mooi huwelijk van alternatieve geneeswijze en geavanceerde anti-aging ingrediënten, het masker is bovendien geparfumeerd met aroma-therapeutische, kalmerende lavendel. De micro-magnetische deeltjes creëren een elektromagnetische interactie, waardoor de ingrediënten over de huid stromen om haar te verfrissen en verjongen.

Gebruiksadvies
Breng een dunne laag masker aan op het gezicht met behulp van het spateltje. 5-10 minuten laten inwerken. Wikkel vervolgens een tissue om de meegeleverde magneet en beweeg deze over het gezicht (zonder de huid aan te raken) om het masker aan te trekken en van de huid op te liften. Masseer met schone vingers het residu (rijk aan peptiden en ceramiden) goed in, om de huid te voeden met de actieve ingrediënten. Tweemaal per week aanbrengen voor het beste resultaat. Vermijd water.

Inhoud
90gr

Tourmalijn: zwart mineraal (het is geen moddermasker, maar een mineraal masker), geeft de huid energie en verbetert de weerstand van de huid.
IJzerpoeder: zorgt ervoor dat de magneet het masker kan aantrekken. Zorgt ervoor dat het mineraal (tourmalijn) beter zijn werk kan doen.
Hexapeptide: hebben een liftende werking
ceramiden: hydrateren en beschermen de huid

Schrijf je eigen recensie

U recenseert: Dr. Brandt Magnetight Age Defier Mask

  • Kortingsakties en leuke extra's bij je bestelling.
  • Klantenservice, professioneel advies (023) 5280 555
  • De levering is snel en gratis vanaf € 45,-