La Colline Skin Ology set

Normale prijs: € 411,-

Special Price € 250,-

Beschrijving

Herstellende anti-verouderingskuur van vijf weken.

De Skin Ology Coffret is een herstellende anti-verouderingskuur van 5 weken dat bestaat uit een compleet 3-stappenprogramma voor een spectaculair resultaat.

1e stap: Herstellen met de Cellular Modelling Bio-Peel. Dankzij de biologische peeling worden dode huidcellen op een milde manier verwijderd. De innovatieve, gelachtige textuur verandert in olie en activeert de microdoorbloeding. De huid toont direct gladder en stralender. De opperhuid is perfect geprepareerd voor het optimale effect van het masker.
2e stap: Revitaliseren met het Cellular Face Energizing Collagen Mask. Dankzij de perfecte aansluiting met de huid, worden de weefsels doordrongen met de regenererende bestanddelen die de stevigheid en tonus van de weefsels herstellen, de huid weer hydrateren en zichtbaar en langdurig voller maken. Vanaf het eerste gebruik ziet u direct de frisheid, energie van de huid en een stralende teint.
3e stap: De huid wordt stralend met het Cellular Intense Radiance Serum.

Door dagelijks het huidvernieuwingsproces te stimuleren en dankzij biologische extracten en het CMA® Complex, worden rimpels en lijntjes zichtbaar minder en wordt de opperhuid steviger. De huid wordt onmiddellijk gehydrateerd, gladder en het huidstructuur wordt egaler. De teint sprankelt, de huid straalt.

Gebruiksadvies
Het 3-stappenprotocol 1 maal per week gedurende 5 weken volgen. Cellular Intense Radiance Serum wordt tijdens deze periode dagelijks 's ochtends en 's avonds aangebracht. De kuur 2 tot 3 maal per jaar herhalen.

  • Kortingsakties en leuke extra's bij je bestelling.
  • Klantenservice, professioneel advies (023) 5280 555
  • De levering is snel en gratis vanaf € 50,-