La Colline Cellular Eco-Hydration Treatment

Wees de eerste om dit product te waarderen

Normale prijs: € 252,-

Special Price € 150,-

Beschrijving

Het nieuwe en zeer innovatieve Eco-Hydration Factor complex helpt de natuurlijke hydratatie cyclus van de huidcel te herstellen. 

Voor wie is het?
- Vrouwen
- Droge of vochtarme huid

Wat doet het?
De werking wordt versterkt door drie vormen van hyaluronzuur die door hun verschillende moleculaire gewicht zorgen voor een optimaal hydratatieniveau. Cellular Eco-Hydration Treatment is een krachtige hydratatie kuur van 28 dagen en is uitermate geschikt voor een zeer droge of vochtarme huid.

Hoe gebruik je het?
Breng zowel ‘s ochtends als ’s avonds 1 tot 2 pipetjes aan op de grondig gereinigde hals en het gezicht, als tijdelijke vervanging van het gebruikelijke serum. Voor optimale bescherming en een langdurig comfortabel gevoel is het essentieel om na het product Cellular Rich Hydration Cream of Cellular Ideal Hydration Fluid S.P.F. 15 van de Moisture Boost++ lijn te gebruiken. Na de kuur van 28 dagen, adviseert La Colline om het Cellular Perfect Hydration Serum te gebruiken.

Het Resultaat:
In minder dan een maand wordt de huid soepeler, rimpeltjes en fijne lijntjes zijn vervaagd en de zichtbare tekenen van dehydratatie zijn verminderd. Doordat de vocht reserves zijn aangevuld, ziet de huid er spectaculair stralend uit en is voller en steviger.

Inhoud
30 ml

Schrijf je eigen recensie

U recenseert: La Colline Cellular Eco-Hydration Treatment

  • Kortingsakties en leuke extra's bij je bestelling.
  • Klantenservice, professioneel advies (023) 5280 555
  • De levering is snel en gratis vanaf € 45,-