clock@3x
De levering is snel en gratis vanaf € 50,-

delivery-box@3x
Leuke extra's bij besteding vanaf €85,-

clock@3x
Meer dan 4500 tevreden klanten

4,3

Aanbieding

Forlle’d Platinum Box

269,00

In een limited edition hebben wij samengestelde boxen beschikbaar met Forlle’d producten waarop een grote korting zit.

1 op voorraad

Forlle’d Hyalogy Platinum Cream

199,00

Deze antioxiderende gezichtscrème met geïoniseerd platina met een laag moleculair gewicht helpt de basismechanismen van huidveroudering onder controle te houden en beschermt deze effectief tegen de schadelijke effecten van vrije radicalen, verbetert de structuur en het uiterlijk van de huid, egaliseert de teint, verzacht de huid en hydrateert deze van binnenuit.

Forlle’d Hyalogy Platina Essence

129,00

Dit hi-tech serum met opmerkelijke antioxiderende, witmakende en ontgiftende effecten lost het probleem van huidtintverlies en verslapping op, vermindert het aantal rimpels en voorkomt dat ze dieper worden. Dit serum wordt sterk aanbevolen voor een hypergepigmenteerde huid die tekenen van vroegtijdige veroudering vertoont.

Hyalogy P-effect Sheet masker for eyes

€ 19,50
Deze voorgevormde sheets geven een direct liftend effect, verminderen donkere kringen en kraaienpootjes. Dit product kan worden ingezet als onderdeel van de wekelijkse “beauty routine”, maar is ook perfect geschikt als voorbereiding op professionele make-up. Dit product is geschikt voor alle huidtypes en alle leeftijden.

Recensies

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om te beoordelen “Forlle’d Platinum Box”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *