Murad Hydro Glow Peel mask

Wees de eerste om dit product te waarderen

€ 49,95

Beschrijving

Hydratatie is de belangrijkste stap naar een jeugdige, stralende huid.

Voor wie is het?
- Vrouwen/Mannen
- Lijntjes en rimpels

Wat doet het?
Dit 2-fasen product geeft de huid een milde exfoliatie en een intensieve hydratatie boost om een vermoeide, gedehydrateerde huid direct gladder en stralender eruit te laten zien!

HIGH PERFORMANCE INGREDIËNTEN – De oversized wattenstaaf is doordrenkt met een blend van glycolzuur, melkzuur en botanische extracten om op een milde manier de huid te exfoliëren. Het Moisture Infusion Mask is voorzien van hyaluronzuur voor hydro before after een direct herstel in het hydratatieniveau van de huid. Lijntjes en rimpels zijn direct minder zichtbaar. Aloë Vera en vitamine B3 zorgen voor kalmering en comfort. 

Hoe gebruik je het?
Reinig het gezicht. Strijk de wattenstaaf over de gereinigde huid en breng van buiten naar binnen met een roterende beweging de glycol- en melkzuur aan op de huid. Direct daarna het doordrenkte vliesmasker aanbrengen op de huid en minimaal 20 minuten laten inwerken. Vervolgens na 20 minuten het overtollige product inmasseren. Niet afspoelen! Eventueel uw dagcrème over het product aanbrengen. Je kunt het masker 1-3x per week gebruiken.Het Resultaat:
Lijntjes en rimpeltjes zijn direct minder zichtbaar. Tevens herstelt de jeugdige glans. Dit product zorgt voor een boost in hydratatie niveau tot wel 400%.  

Inhoud
4 maskers

Schrijf je eigen recensie

U recenseert: Murad Hydro Glow Peel mask

  • Kortingsakties en leuke extra's bij je bestelling.
  • Klantenservice, professioneel advies (023) 5280 555
  • De levering is snel en gratis vanaf € 45,-