Dr. Brandt Vacuum Cleaner

Wees de eerste om dit product te waarderen

Normale prijs: € 51,-

Special Price € 40,80

Beschrijving

Vacuum Cleaner zorgt voor het verwijderen van Mee-eters, de talgproductie wordt gereduceerd en poriën diep gereinigd en verkleind.
Vacuum Cleaner zorgt ervoor dat onzuiverheden worden voorkomen en de huidtextuur zal verbeteren. Vacuum Cleaner is onderdeel van de Pores No More-lijn. Breng na het reinigen een dun laagje aan op de te behandelen gebieden en vermijd daarbij de oogcontouren.

Gebruiksadvies
Laat 10-15 minuten intrekken. Spoel daarna goed af met warm water. De effectieve bestanddelen: Glycolic zuur, dit is verkregen uit suikerbiet, werkt exfoliërend en verbetert de huidtextuur. Salicylzuur: reinigt de huid en poriën. Silicone Dioxide: dit is een minerale poeder met een matterende werking. Eijitsu Rose: werkt ontstekingsremmend.

Inhoud
30ml

De effectieve bestanddelen: Glycolic zuur, dit is verkregen uit suikerbiet, werkt exfoliërend en verbetert de huidtextuur. Salicylzuur: reinigt de huid en poriën. Silicone Dioxide: dit is een minerale poeder met een matterende werking. Eijitsu Rose: werkt ontstekingsremmend.

Schrijf je eigen recensie

U recenseert: Dr. Brandt Vacuum Cleaner

  • Kortingsakties en leuke extra's bij je bestelling.
  • Klantenservice, professioneel advies (023) 5280 555
  • De levering is snel en gratis vanaf € 45,-