Dr. Brandt Transforming Pearl Serum

Wees de eerste om dit product te waarderen

Normale prijs: € 135,-

Special Price € 108,-

Beschrijving

Transforming Pearl Serum geeft uw gezicht haar jeugdigheid en vitaliteit weer terug!
In een tijdperk waarin jong blijven centraal staat is Dr. Brandt al 30 jaar gespecialiseerd in medisch-wetenschappelijk onderzoek naar het geheim van veroudering en de oplossing ervan. Met als doel de creatie van het ultieme anti-aging product: een gepatenteerde technologie die het krachtige juvenessence®+ complex bevat dat effectief is aan de basis van het verouderingsproces. Het resultaat van vijf jaar onderzoek en zes patenten.

Het Transforming Pearl Serum is het allereerste serum op de markt met de exclusieve Duo Pearl™ technologie. Iedere, apart geproduceerde parel barst open bij het aanbrengen om een perfecte dosis verse juvenessence®+ complex vrij te geven. Een unieke anti-aging cocktail die een jonger uitziende huid langdurig bevordert en behoudt. Transforming Pearl Serum is onderdeel van de Do Not Age-lijn. 

Gebruiksadvies
Breng 's ochtends en 's avonds aan op een gereinigd gezicht. Volg met de Do Not Age Triple Peptide Eye Cream en Do Not Age Time Reversing Cream.

Inhoud
40ml

JUVENESSENCE®: algenextract dat de celademhaling verbetert om de natuurlijke stofwisseling in de huid een ware energie-boost te geven en haar zo te laten stralen; HIGH TECH MOLECUUL: beschermt DNA informatie om een gezonde celreplicatie te bevorderen voor een jonger uitziende huid; PARAKERS BLOEM: natuurlijk liftende eigenschappen om een steviger uitziende huid te bevorderen.

Schrijf je eigen recensie

U recenseert: Dr. Brandt Transforming Pearl Serum

  • Kortingsakties en leuke extra's bij je bestelling.
  • Klantenservice, professioneel advies (023) 5280 555
  • De levering is snel en gratis vanaf € 45,-