Dr. Brandt Power Dose Vitamin C

Wees de eerste om dit product te waarderen

€ 75,-

Beschrijving

Het uitwendige gebruik van een effectieve met vitamine C verrijkte formule is belangrijk omdat de vitamine C concentratie in de huid met de jaren vermindert en vitamine supplementen zelden lang genoeg in het lichaam blijven om de huid te bereiken. Zichtbaar stevigere huid door de verbeterde collageenproductie, met minder lijntjes, rimpels en pigmentvlekjes; een gladdere, meer verfijnde huidtextuur, stralendere en helderdere huid. Plus een krachtige antioxidant bescherming. Power Dose Vitamin C is onderdeel van de Xtend Your Youth-lijn. Voor ieder huidtype (ook de gevoelige), te gebruiken als supplement voor iedere basisverzorging.

Gebruiksadvies
Meng 2-3 druppels in de handpalm met de dag of nachtverzorging. Of breng direct op de huid aan voor de moisturizer of als basis voor make-up.

Inhoud
16ml

Om het effect van de Power Dose te optimaliseren is de formule speciaal samengesteld met een exclusieve, actieve Tri-Blend van drie vitamine C bestanddelen: C1 Stable - Ethyl Ascorbic Acid, C2 Ascorbosilane C en C3 natuurlijke bron van vitamine C – Kakadu pruim

Schrijf je eigen recensie

U recenseert: Dr. Brandt Power Dose Vitamin C

  • Kortingsakties en leuke extra's bij je bestelling.
  • Klantenservice, professioneel advies (023) 5280 555
  • De levering is snel en gratis vanaf € 45,-