Dr. Brandt Luminizer Primer

Wees de eerste om dit product te waarderen

Normale prijs: € 38,-

Special Price € 30,40

Beschrijving

Illuminating primer zorgt voor een natuurlijke, gezonde gloed.
En een perfect canvas voor make-up. Laat poriën en imperfecties à la minute optisch vervagen voor een egaal huidbeeld en geeft bovendien een natuurlijk ogende glow van binnenuit. Op zichzelf te gebruiken of als primer voor tinted moisturizer of foundation. Luminizer Primer is onderdeel van de Pores No More-lijn.

Gebruiksadvies
Aan te brengen na de moisturizer, op strategische punten (voorhoofd, op jukbeenderen, neusbrug). Kan zelfs als 'pick me up' aan het einde van een vermoeiende dag over de make-up aangebracht worden voor een jeugdige, dewy glow. Soft focus technologie: optische diffusers. Voor het directe effect - vervaging van imperfecties. En voor de vorming van het egale canvas voor make-up. Licht weerkaatsend illuminating poeder. Voor de natuurlijke gloed en gezonde uitstraling. Linzenzaadextract: versterkt de poriewand voor een meer gelijkmatige en gladdere huidtextuur en verfijnd van poriën.

Inhoud
30ml

Soft focus technologie: optische diffusers. Voor het directe effect - vervaging van imperfecties. En voor de vorming van het egale canvas voor make-up. Licht weerkaatsend illuminating poeder. Voor de natuurlijke gloed en gezonde uitstraling. Linzenzaadextract: versterkt de poriewand voor een meer gelijkmatige en gladdere huidtextuur en verfijnd van poriën.

Schrijf je eigen recensie

U recenseert: Dr. Brandt Luminizer Primer

  • Kortingsakties en leuke extra's bij je bestelling.
  • Klantenservice, professioneel advies (023) 5280 555
  • De levering is snel en gratis vanaf € 45,-