Dr. Brandt 3D Lip Plumpfix

Wees de eerste om dit product te waarderen

€ 45,-

Beschrijving

Needls no more 3D Lip Plumpfix is een plumper en primer voor overdag. Zorgt voor voeding en herstel in de nacht. Twee verschillende formules in één ingenieuze klikflacon. Geïnspireerd op de nieuwste generatie dermal lipfillers die momenteel favoriet zijn in de meeste medisch-esthetische klinieken. Dit serum laat het lipvolume direct toenemen voor mooie, volle lippen en vormt een perfect canvas voor lipmake-up.

Als de nachtformule voor het slapen wordt aangebracht, herstelt deze de lippen en wordt het vochttekort aangevuld zodat ze zacht en glad aanvoelen bij het ontwaken. 3D Lip Plumpfix is onderdeel van de Needles No More-lijn. 3D Lip Plumpfix DAG: Hyaluron-vulsferen zijn microsferen die vocht binden en aantrekken, waardoor de lipplooien als het ware worden opgevuld. De lippen zijn voller, gladder en beter gehydrateerd. Herstructurerende peptide is een peptide op wax-basis die de lipcontour verbetert voor meer definitie. Dual-fat enhancer geeft de lippen zoveel mogelijk volume door de reeds aanwezige vetcellen in de lippen conditioneel te verbeteren en behouden. 

Gebruiksadvies
Stap 1. Klik / draai van a.m. naar p.m. tot er product uitkomt.
Stap 2. Draai terug naar de slotpositie zodra je klaar bent. A.M. Direct aanbrengen op de lippen voor een vollere lipcontour.
Stap 3. Ervaar de tintelende sensatie. P.M. Breng rond de lippen en op de lippen aan.

Inhoud
2 x 2,5ml

Hyaluronische Filling Spheres (TM) - Gevuld Met Hyaluronzuur. Restructuring Peptide + Dual Fat Enhancer. Biomimetische Tissue Regenerator – molecule afgeleid van de plant. Lipide Recovery Complex-Butters: shea + moringa. Oliën: kokosnoot, macadamia, druivenzaad, pomace, olijfolie, jojoba, zonnebloemolie.

Schrijf je eigen recensie

U recenseert: Dr. Brandt 3D Lip Plumpfix

  • Kortingsakties en leuke extra's bij je bestelling.
  • Klantenservice, professioneel advies (023) 5280 555
  • De levering is snel en gratis vanaf € 45,-