Decaar Oxygen Scrub

€ 41,-

Beschrijving

Voor een natuurlijke glans en een gezonde huid. 

Voor wie is het?
- Vrouwen/Mannen
Kapotte huidfuncties

Wat doet het?
Een op een gel gebaseerde peeling vernieuwt de huid door haar te voorzien van zuurstof en vitaminen. 

Het Resultaat:
De huid krijgt van deze peeling een ware werkstoffenboost, waardoor alle huidfuncties intensief worden hersteld. De oxygen Scrub reinigt de poriën, voor een natuurlijke glans en een gezonde huid. 

Inhoud
30 ml

Perfluorcarbon, Aloe vera, jojoba esters.

Perfluorcarbon: Heeft het vermogen om tot 49 procent van zijn volume op te nemen aan zuurstof. Werkt wondgenezend doordat de ontstekingsremmende mechanismen worden geactiveerd. Zorgt voor een verjongde huid en hydratatie.

Jojoba Esters: Werkt verkoelend en genezend bij acne, psoriasis, zonnebrand en huidkloven. Hydraterend, verzachtend en met fungicide eigenschappen. Beschermt de barrière tegen vochtverlies. Verzacht en kalmeert de huid. Normaliseert de talgproductie.

Toverhazelaar: Verbetert en verzorgt de droge en beschadigde huid. Vermindert schilfering en herstelt de soepelheid. Het heeft antioxiderende, beschermende, anti- aging en antimicrobiële eigenschappen.

Aloe Vera: Heeft een ontstekingsremmende werking op huidaandoeningen zoals psoriasis, herpes, zonnebrand en brandwonden. Het vermindert schilfering en herstelt de soepelheid van de huid.

Klantbeoordelingen

fijn Recensie door Simone V
veel scrubs geprobeerd voor mijn gevoelige huid. Deze is zeer mild en heerlijk zacht, mijn huid heeft een mooie glans (Geplaatst op 17-04-2020)
lekker product Recensie door Suus vd Berg
Hele fijne zachte scrub, mijn huid is schoon en heerlijk zacht, het ruikt heerlijk (Geplaatst op 17-04-2020)

Schrijf je eigen recensie

U recenseert: Decaar Oxygen Scrub

  • Kortingsakties en leuke extra's bij je bestelling.
  • Klantenservice, professioneel advies (023) 5280 555
  • De levering is snel en gratis vanaf € 45,-