clock@3x
De levering is snel en gratis vanaf € 50,-

delivery-box@3x
Leuke extra's bij besteding vanaf €85,-

clock@3x
Meer dan 4500 tevreden klanten

4,3

Out of stock!

Decaar Lift Firming Eye Cream

58,30

Verzacht rimpels maar verbertert ook de teint, zodat het gebied rond de ogen er kalm en uitgerust uitziet.
Fijne lijntjes en wallen worden verminderd en de huid is gevoed en gehydrateerd. Deze rijke en innovatieve Age Reserve oogcrème werkt actief tegen fijne lijntjes, verzacht rimpels en verbetert de teint, zodat het gebied rond de ogen er uitgerust uitziet.
Geschikt voor de rijpere huid.

Uitverkocht

EAN:
5292979000418
Artikelnummer:
7017

Voor wie is het?
– Vrouwen/Mannen
– Fijne lijntjes
– Wallen
– Geschikt voor de rijpere huid

Wat doet het?
Deze rijke en innovatieve Age Reserve oogcrème werkt actief tegen fijne lijntjes, verzacht rimpels en verbetert de teint, zodat het gebied rond de ogen er uitgerust uitziet. 

Hoe gebruik je het?
Breng de crème aan rondom de ogen.

Het Resultaat:
Fijne lijntjes en wallen worden verminderd en de huid is gevoed en gehydrateerd.

Inhoud
30 ml

Ingrediënten

Arganolie, acacia senegal gum, kamille extract

Argan olie: Wordt ook wel het vloeibare goud genoemd. Een hydraterende olie bestaande uit essentiële vetzuren met omega-oliën en tocoferol (vitamine E), een krachtige antioxidant. Werkt hydraterend, ontstekingsremmend en vertraagt huidveroudering.

Sodiumhyaluronaat: Hyaluronzuur draagt significant bij aan het verlengen van de cel levensduur. Het helpt bij het tegengaan van oxidatieve stress zoals roodheid, fijne lijntjes, ruwheid en meer.

Tocopheryl Acetate (vitamin E): Een sterke antioxidant, die vrije zuurstofradicalen opvangt die door blootstelling aan UV-licht of vervuiling worden veroorzaakt. Hierdoor voorkomt Vitamine E effectief huidveroudering en verdere schade en hydrateert het intensief de huid.

Bisabolol: Geëxtraheerd uit kamille met een hoge concentratie D-panthenol. Het verbetert de droge en schilferige huid en herstelt de soepelheid. Anti-irriterende, ontstekingsremmende en antimicrobiële eigenschappen. Het stimuleert effectief het huidverzorgingsproces.

Acasia Senegal Gum: Afgeleid van verschillende soorten van de acacia-boom, waarbij het zorgt voor bescherming en verzachting. Bezit adstringerende eigenschappen.

Additional information

Huidbehoefte

Oog zone