clock@3x
De levering is snel en gratis vanaf € 50,-

delivery-box@3x
Leuke extra's bij besteding vanaf €85,-

clock@3x
Meer dan 4500 tevreden klanten

4,3

Out of stock!

Decaar Energizing Eye Cream

39,84

Zachte en lichte oogverzorging, speciaal voor het behandelen van donkere kringen en wallen.
Deze crème bevat geconcentreerde energie die de vitaliteit herstelt en glans geeft aan de huid rond het oog. Dit product biedt een effectieve oplossing tegen wallen en andere tekenen van veroudering dankzij het vermogen de bloedcirculatie te verbeteren. Bovendien vernieuwd en hersteld dit produkt de epidermis. Is geschikt voor ieder huidtype, zelfs de meest gevoelige huid.

Uitverkocht

EAN:
5292979000302
Artikelnummer:
7012
Tag:

Voor wie is het?
– Vrouwen/Mannen
– Donkere kringen onder de ogen
– Wallen
– Geschikt voor ieder huidtype, zelfs de meest gevoelige huid.

Wat doet het?
Zachte en lichte oogverzorging, Deze crème bevat geconcentreerde energie die de vitaliteit herstelt en glans geeft aan de huid rond het oog.

Hoe gebruik je het?
Breng de crème aan op de huid rondom je ogen.

Het Resultaat:
Dit product biedt een effectieve oplossing tegen wallen en andere tekenen van veroudering dankzij het vermogen de bloedcirculatie te verbeteren. Bovendien vernieuwd en hersteld dit product de epidermis 

Inhoud
30 ml

Additional information

Huidbehoefte

Oog zone, Wallen / Donkere kringen

Inhoud

30ml

Merk

Decaar

Ingrediënten

Paardenkastanje: Extract van deze noot helpt bij het voorkomen en verbeteren van spataderen en andere bloedsomloopproblemen.

Valkruid (arnica): Dit kruidenextract helpt de huid te herstellen van blauwe plekken en kleine verwoningen.

VTA liposome complex (microcollagen, vitamin C, Rutine): Stimuleert de productie van collageen, hydrateert, neutraliseert vrije radicalen en beschermt de bloedvaten. Heeft een vocht afvoerende werking.

Peptiden: Helpt rimpels te beheersen en tekenen van veroudering tegen te gaan.

D-panthenol: Voedingsstof uit de B-vitaminefamilie die helpt bij het verminderen en onder controle krijgen van tekenen van oxidatieve stress, zoals roodheid, fijne lijntjes en onzuiverheden. Ondersteunt de huid op vele manieren, waarbij de barrière wordt beschermd. Voedt de cellen en treedt op tegen schadelijke invloeden van buitenaf. D-Panthenol zorgt voor een diepe hydratatie, allereerst door het voorkomen van vochtverlies.

Daarnaast helpt het de huid te verjongen en revitaliseren, waardoor het verouderingsproces wordt vertraagd. Geeft een boost aan de collageen- en elastineproductie, deze eiwitten zorgen ervoor dat de huid stralend, elastisch en egaal blijft. Vitamine B5 wordt gemakkelijk opgenomen door de huid, waar het zorgt voor herstel en revitalisatie van cellen.

Misschien dat je het volgende ook leuk vindt...

Aanbieding

Decaar Oxygen Mask

33,44
Out of stock!

Decaar Cleansing Milk

23,12
Out of stock!

Decaar Oxygen Hydro 24 HR

39,92