Babor Cushion Foundation 01 Ivory

Wees de eerste om dit product te waarderen

Normale prijs: € 26,50

Special Price € 22,53

Beschrijving

Make-Up to go

Wat doet het?

Cushion Foundation is een fluid-foundation met variabel dekkingsvermogen voor iedere huid, in een handige compact met een in make-up gedrenkt kussentje, sponsje en spiegeltje. Hierdoor is het ideaal om onderweg te gebruiken of zich in de loop van de dag op te frissen. In 3 kleuren verkrijgbaar.

Hoe gebruik je het?
Het binnendeksel openen en het originaliteitszegel verwijderen. Met het bijgevoegde sponsje op het met make-up gedrenkte kussen deppen en de foundation vanaf het midden van het gezicht naar buiten toe aanbrengen. Aan de buitenranden (haaraanzet, kaaklijn) zorgvuldig uitwrijven. Het dekkingsvermogen kan door layering gevarieerd worden, d.w.z. door meerdere bijzonder dunne lagen over elkaar heen aan te brengen. Het binnendeksel na ieder gebruik zorgvuldig sluiten, zodat het product vers blijft en niet uitdroogt.

Het Resultaat:
De foundation biedt een variabel dekkingsvermogen, jeugdige glow en zorgt voor een verzorgde, natuurlijke look. Bovendien zorgt een "4-voudig anti-aging-effect" voor een optisch direct lifting-effect, jeugdige glow, celbescherming en detox.


 

Schrijf je eigen recensie

U recenseert: Babor Cushion Foundation 01 Ivory

  • Kortingsakties en leuke extra's bij je bestelling.
  • Klantenservice, professioneel advies (023) 5280 555
  • De levering is snel en gratis vanaf € 45,-