Cellics Cell Elixer (405g)

Wees de eerste om dit product te waarderen

€ 89,-

Beschrijving

Cell Elixer, age powerfully
In onze eigen huidpraktijken liepen we ertegenaan dat we op het gebied van aging niet de resultaten behaalden die wij met onze klanten hoopten. Dit wilden wij niet langer!

Door ons te verdiepen kwamen wij erachter dat ons lichaam vanaf ons 30e in serieuze aantallen van nature minder aan maakt. Belangrijke processen gaan daardoor steeds wat minder presteren. Zo ook de processen die in je huid verantwoordelijk zijn voor stevigheid/volume. Als deze processen niet meer op volle kracht zijn, dan is het logisch dat het voor ons ook niet meevalt om hier nog maximaal resultaat uit te halen. Dit bracht ons naar nog maar een oplossing: vanaf je 30e wil je starten met aanvullen. Zo onstond ons Cell Elixer.

Hierbij wilden we zoveel mogelijk belangrijke stofjes in één product stoppen, want ervaart je lijf tekorten dan weten wij inmiddels dat er ook niet veel naar je huid gaat (nog iets wat we hebben geleerd). Je lijf denkt nml. pas als laatste aan de huid en zorgt er eerst voor dat alle overige vitale systemen de voeding krijgen die ze nodig hebben. Daarom is het zo belangrijk te zorgen voor een goede voeding. En met de voeding van tegenwoordig valt het niet mee dit voldoende binnen te krijgen, zodat er ook genoeg over blijft voor je huid.

En wat betreft volumeverlies of opkomende rimpels in het gezicht, op je armen, benen, etc. kwamen we erachter dat dit het gevolg is van dat we collageen verliezen wanneer we ouder worden. Uit dit onderzoek blijkt aanvullen met 2,5 tot 5 gram per dag voldoende voor vermindering van de rimpel. Daar voldoet ons Cell Elixer met zijn 3 gram mooi aan. Een mooi laatste cadeautje voor de huid is dat het Elixer naast collageen, hyaluronzuur bevat. Dat alom wordt geprezen in beautyland voor zijn volume en hydratatie. Hier meer over deze twee stofjes in je huid en waarom inname van een poeder eigenlijk onmisbaar is om aan het behoud van een stevige huid te werken.

Om belangrijke processen te beschermen bevat het Elixer naast huidspecifieke stofjes en vitaminen/mineralen, ook antioxidanten (celbeschermers).

Weet dat..
Een huid die serieuze tekorten ervaart absoluut nog niet klaar is voor behandelingen om huidprocessen voor stevigheid en volume te stimuleren, de huid wordt dan alleen maar geïrriteerd. Is er activiteit in de huid? Dan kun je met behandelingen deze activiteiten laten stimuleren. Voor een nog fijner resultaat.

Benieuwd hoe het zit met de opbouw van jouw huid? Wij kunnen een echo maken van jouw huid om dit in te zien. Hier meer.

Heb geduld
Heb geduld met collageen, om de voordelen te ervaren zal je (weten we uit eigen ervaring) tussen de twee en zes maanden moeten wachten. Met name in het geval van rimpelvermindering. Dit komt doordat het collageen eerst meerdere verbindingen moet zoeken om vervolgens tot een stevigheid te komen (waar je er weer meerdere van wil).

In de tussentijd kun je waarschijnlijk al wel het effect van het hyaluron in de spiegel zien.

We hebben ook het Elixer Limitless...
Ben je 50+? Dan raden we je het liefst ons Cell Elixer Limitless aan. Omdat jouw natuurlijke aanmaak op deze leeftijd echt een stuk minder is dan in toen je 30 of 40 was. Dit loopt steeds harder op, dus de hogere doseringen uit onze Limitless kun je dan wel gebruiken.

Ben jij 30+? Dan is dit Cell Elixer echt prima.

Heb je hier nog vragen over?
Breng een bezoek aan een van onze skinexperts, met net als ons ook kennis over de binnenkant en vitaliteit. Zij kunnen je dan ook meer vertellen over de precieze werking en stofjes. Of app met ons dmv het app-icoon.

Vraag jij je nog af, waarom een poeder?
Dit is voor een sterke opname en om te voorkomen dat jij onnodige vul- en bindmiddelen binnenkrijgt als met bijvoorbeeld een pilvorm.

Smaak
Het is niet het meest lekkere wat je geproefd hebt, maar we wilden geen onnodige smaakversterkers toevoegen. Welke E-nummers bevat die schadelijk zijn voor de gezondheid.

Mocht je eerst eens willen proeven? Ga dan langs bij een van onze verkooppunten en laat je meteen goed adviseren!

Volg ons op Instagram en Facebook voor Skinfood recepten waar ons product heerlijk bij smaakt. Of download hier ons skinfoodie e-book.

Inhoud per maatschep (bevat 45 servings)

Viscollageenhydrolysaat type |- 3000 mg
Glucosamine - 500 mg
MSM (methylsulfonylmethaan) - 375 mg
L-glutamine - 250 mg
L-arginine - 125 mg
L-lysine - 250 mg
Chondroïtine - 100 mg
Bambusa arundinacea (bamboe extract) - 133 mg
Quercetine - 25mg
Polygonum cuspidatum (resveratrol) - 50 mg
Hyaluronzuur - 50 mg
Immunoglobulinen - 50 mg
Groene thee-extract (ECGC) - 12,5 mg
Bèta-caroteen (Vit. A) - 0,5 mg
Lycopeen - 250 μg
Vitamine C - 500 mg - 625%
Niacine (Vit. B3) - 12,5 mg - 78%
Biotine - 25 μg - 50%
Vitamine D3 - 25 μg - 500%
Magnesium - 269 mg - 72%
Zink - 5 mg - 100%
Mangaan - 1 mg - 100%
Koper - 0,5 mg - 50%
Selenium - 20 μg - 36%
Astaxanthine - 0,5 mg
Lecithine - 25 mg
Digezyme - 12,5 mg
Niet geschikt voor vegetariërs en veganisten. In principe geschikt in geval van zwangerschap, maar raadpleeg voor de zekerheid altijd een deskundige in geval van zwangerschap en borstvoeding.

Schrijf je eigen recensie

U recenseert: Cellics Cell Elixer (405g)

  • Kortingsakties en leuke extra's bij je bestelling.
  • Klantenservice, professioneel advies (023) 5280 555
  • De levering is snel en gratis vanaf € 45,-