Beautysupps Ultra collagen Energy

Wees de eerste om dit product te waarderen

€ 142,-

Beschrijving

Een intensief complex met een hoge concentratie van 21 ingrediënten, die samen de instandhouding van een gezonde en vitale huid ondersteunen.
Draagt bij aan de vorming van collageen, versterkt de huid van binnenuit (vitamine c). Met de hoogst mogelijke concentraties van maar liefst 21 stoffen die samen voor een ondersteuning in de totale instandhouding van een gezonde en vitale huid zorgen. Zeker als toevoeging bij een bindweefsel massage is dit de beste ondersteuning omdat dit product zorgt voor een non stop aanmaak van collageen en elastine. Bovendien geeft dit supplement een boost aan het metabolisme van de huid en draagt bij tot een vermindering van vermoeidheidstrekjes. Bij een bindweefselmassage is dit een perfecte ondersteuning maar zeker ook bij huidverbeterende behandelingen zoals peelingen, dermaroller maar zekder ook bij injectables.

Inhoud
291 gram

Bromelaïne, L-Arginine, Niacinamide, Papaïne, Zinkcitraat, Mangaancitraat, Kopercitraat, Biotine, Glucosamine (Vegatarisch), Collageen Type 1, L-Glutamine, Ascorbinezuur, Chondroitine Sulfaat, Bambusa Arundinacea (Bamboe Extract), Vis Peptides, L-Lycine, Phytoceramiden, Pommegranate, Hyaluronzuur, Selenium Methionine, MSM

Schrijf je eigen recensie

U recenseert: Beautysupps Ultra collagen Energy

  • Kortingsakties en leuke extra's bij je bestelling.
  • Klantenservice, professioneel advies (023) 5280 555
  • De levering is snel en gratis vanaf € 45,-