clock@3x
De levering is snel en gratis vanaf € 50,-

delivery-box@3x
Leuke extra's bij besteding vanaf €85,-

clock@3x
Meer dan 4500 tevreden klanten

4,3

Out of stock!

Babor Skinovage Calming Bi-Phase Serum

56,90

Externe omgevingsfactoren en de persoonlijke levensstijl kunnen de natuurlijke huidbarrière zodanig verzwakken dat de huid niet langer vreemde stoffen en verontreinigende stoffen kan afstoten.
Reageert jouw huid snel met roodheid, irritaties en onaangename gevoelens van spanning? Ziet de huid er moe en vlekkerig en gedeeltelijk schilferig uit. Soms tolereert de huid geen verzorgingscrèmes meer. Dit 2-fasenserum is ideaal voor de dagelijkse verzorging van de meest gevoelige huid die niets meer kan verdragen. De werking Panthenol en allantoïne helpen de huid te kalmeren en plantaardige lipiden van jojoba-olie en fytosqualan bevorderen de regeneratie van de natuurlijke huidbarrière. Met kruidenextracten van komkommer, groene thee, grapefruit en duindoorn kalmeert dit 2-fasenserum direct en kalmeert het de huid en zorgt voor een ontspannen, soepele huid.

 

Uitverkocht

EAN:
4015165326328
Artikelnummer:
442600
Categories:

Voor wie is het?
– Vrouwen
– 25 tot 50 jaar
– Voorkomt roodheid, irritaties en onaangename gevoelens van spanning

Wat doet het?
Externe omgevingsfactoren en de persoonlijke levensstijl kunnen de natuurlijke huidbarrière zodanig verzwakken dat de huid niet langer vreemde en verontreinigende stoffen kan afstoten.

Reageert jouw huid snel met roodheid, irritaties en onaangename gevoelens van spanning? Ziet de huid er moe en vlekkerig en gedeeltelijk schilferig uit? Soms tolereert de huid geen verzorgingscrèmes meer. Dit 2-fasenserum is ideaal voor de dagelijkse verzorging van de meest gevoelige huid die niets meer kan verdragen. Panthenol en allantoïne helpen de huid te kalmeren en plantaardige lipiden van jojoba-olie en fytosqualan bevorderen de regeneratie van de natuurlijke huidbarrière. Met kruidenextracten van komkommer, groene thee, grapefruit en duindoorn kalmeert dit 2-fasenserum direct en zorgt voor een ontspannen, soepele huid.

Hoe gebruik je het?
Breng het 2-fasenserum ‘s morgens en/of ‘s avonds na het reinigen aan. Zorg ervoor dat het Calming Bi-Phase Serum kort en krachtig wordt geschud tot beide fasen volledig met elkaar vermengd zijn.

Het Resultaat:
Een direct ontspannen en soepele huid

Inhoud:
30 ml.

 

Additional information

Huidbehoefte

Gevoelige Huid, Roodkleuringen

Misschien dat je het volgende ook leuk vindt...