delivery-truck@3x
Snelle levering en altijd mooi ingepakt

clock@3x
De levering is snel en gratis vanaf € 50,-

delivery-box@3x
Altijd leuke extra's bij iedere bestelling

clock@3x
Meer dan 4500 tevreden klanten

Out of stock!

Babor Skin Glow Illuminator 01 Ivory Light

26,90 13,45

Vloeibare illuminator met glow-effect om accenten te creëren of om met de foundations te mengen. In 2 kleuren verkrijgbaar.

Voordeel
Het aanbrengen van gerichte lichteffecten of een frisse glow van de gehele teint zorgen voor een jeugdigere uitstraling.

Uitverkocht

EAN:
4015165461050
Artikelnummer:
646010

WOW-Glow

Wat doet het?
De vloeibare Skin Glow Illuminator kan op verschillende punten van het gezicht gebruikt worden om lichteffecten tevoorschijn te toveren, bv. op ogen, wangen en lippen. Gemengd met de vloeibare foundation wordt de gehele teint intenser. In 2 kleuren verkrijgbaar.

Hoe gebruik je het?

Lichteffecten aanbrengen
Een druppel op de vinger doen en lichtpunten aanbrengen boven de ogen, midden op het jukbeen en centraal op de lippen. Overgangen zacht vervagen met de vingertoppen.

Met de vloeibare foundation mengen: 
Al naargelang het gewenste glow-effect de benodigde hoeveelheid foundation en een kleine hoeveelheid Skin Glow Illuminator in de palm van de hand doen en mengen. Vervolgens met een sponsje of make-up kwastje aanbrengen.

Het Resultaat:
Het aanbrengen van gerichte lichteffecten of een frisse glow van de gehele teint zorgen voor een jeugdigere uitstraling.

Inhoud:
8ml

 

1