delivery-truck@3x
Snelle levering en altijd mooi ingepakt

clock@3x
De levering is snel en gratis vanaf € 50,-

delivery-box@3x
Altijd leuke extra's bij iedere bestelling

clock@3x
Meer dan 4500 tevreden klanten

Out of stock!

Babor Luminous Skin Concealer 01 Ivory

24,90 12,45

Oplichtende concealer met direct-lifting en duurzaam anti-aging effect. Met hoog dekkingsvermogen en jeugdige glow. In 3 kleuren verkrijgbaar.

Voordeel
Luminous Skin Concealer maskeert donkere schaduwen bij het oog, kringen rond het oog en andere onregelmatigheden, zonder zich in de rimpeltjes op te hopen. Een onmiddellijk optisch lifting effect en natuurlijke glow laten uw blik er jonger en frisser uitzien. Long-lasting!

Uitverkocht

EAN:
4015165275381
Artikelnummer:
604301

Oplichtende concealer met direct-lifting, duurzaam anti-aging effect en hoog dekkingsvermogen

Wat doet het?
Luminous Skin Concealer maakt de zone rondom de ogen lichter en maskeert onregelmatigheden. Ook kunt u het gezichtscontour er op natuurlijke wijze mee modelleren. Het maskeert donkere schaduwen bij het oog en kringen rond het oog zonder zich in de rimpeltjes op te hopen. Een onmiddellijk optisch lifting effect en natuurlijke glow laten uw blik er jonger en frisser uitzien. Long-lasting! Met een praktische penseel-applicator voor snel en nauwkeurig aanbrengen. In 3 kleuren verkrijgbaar.

Hoe gebruik je het?
Penseel via draaimechanisme bevochtigen en concealer met het penseel aanbrengen. Overgangen zacht vervagen met de vingertoppen.

Het Resultaat:
Een direct zichtbaar jongere en frisse huid.

Inhoud
4 ml

1