delivery-truck@3x
Snelle levering en altijd mooi ingepakt

clock@3x
De levering is snel en gratis vanaf € 50,-

delivery-box@3x
Altijd leuke extra's bij iedere bestelling

clock@3x
Meer dan 4500 tevreden klanten

Out of stock!

Babor Liquid Eyeliner Black

23,90 11,95

Intens zwarte vloeibare eyeliner met glow-effect.

Voordeel
De Liquid Eyeliner is diepzwart en heeft een glanzende, bijna glossy finish. Met de extra lange greep kan de liner goed vastgehouden worden, de hightech punt maakt precies aanbrengen bovendien makkelijker. Daarnaast is hij waterproof en long-lasting.

Uitverkocht

EAN:
4015165638537
Artikelnummer:
600180

Intens zwarte vloeibare eyeliner met glow effect

Wat doet het?
De Liquid Eyeliner is diepzwart en heeft een glanzende, bijna glossy finish. Met de extra lange greep kan de liner goed vastgehouden worden, de hightech punt maakt precies aanbrengen bovendien makkelijker.

Hoe gebruik je het?
Voor een onopvallende ooglidstreep de Liquid Eyeliner op de eerste wimper van de bovenste wimperkrans zetten en langzaam een lijn van binnen naar buiten tekenen.Voor echt drama vanaf het midden van het ooglid een extra lijn boven de eerste aanbrengen. Deze lijn op de buitenhoek naar boven toe uit laten lopen. De zone tussen de twee lijnen inkleuren. Met kleine in elkaar overlopende strepen wordt het nog eenvoudiger. Om de hand meer houvast te geven, kan deze licht op het gezicht steunen.

Het Resultaat:
Voor een mooi onopvallend of ook dramatisch lijntje boven de wimperkrans. Om de oogopslag goed te laten zien en de wimpers er voller te laten uitzien. Daarnaast is hij waterproof en long-lasting.

1