clock@3x
De levering is snel en gratis vanaf € 50,-

delivery-box@3x
Leuke extra's bij besteding vanaf €85,-

clock@3x
Meer dan 4500 tevreden klanten

Out of stock!

Babor Line Correcting Pencil

6,95

Corrigerend contourpotlood met langdurige werking, voor de oog- en lippenzone.

Voordeel
Line Correcting Pencil maskeert lijnen en rimpeltjes, maakt de oog- en lip-make-up intenser, maskeert rode vlekjes in het onderste ooglid en laat het oog er frisser uitzien, corrigeert onregelmatigheden in het lippencontour, maakt lippenrimpeltjes voller om te zien en voorkomt dat de lippenstift in de rimpeltjes loopt.

Uitverkocht

EAN:
4015165258100
Artikelnummer:
612000
Categories:

Corrigerend contourpotlood om onregelmatigheden te maskeren.

Wat doet het?
Corrigerend contourpotlood om onregelmatigheden te maskeren.

Tip: Als hulp vóór het epileren van de wenkbrauwen een duidelijk onder- en bovencontour van de wenkbrauw tekenen, daarna epileren.

Hoe gebruik je het?
Bij het maskeren van lijnen en rimpeltjes direct in de rimpeltjes aanbrengen.Voor het compenseren van onregelmatigheden in het lippencontour gewoon langs het lippencontour aanbrengen. Voor het verbergen van rode vlekjes van het onderste ooglid, direct op de vochtige interne rand van het onderste ooglid aanbrengen.

Het Resultaat:
Line Correcting Pencil maskeert lijnen en rimpeltjes, maakt de oog- en lip-make-up intenser, maskeert rode vlekjes in het onderste ooglid en laat het oog er frisser uitzien, corrigeert onregelmatigheden in het lippencontour, maakt lippenrimpeltjes voller om te zien en voorkomt dat de lippenstift in de rimpeltjes loopt. Langdurige werking.

1