clock@3x
De levering is snel en gratis vanaf € 50,-

delivery-box@3x
Leuke extra's bij besteding vanaf €85,-

clock@3x
Meer dan 4500 tevreden klanten

4,3

Out of stock!

Babor HY-Öil en Phytoactive Base set mini

15,90

De BABOR CLEANSING iconen HY-Öl en Phytoactive nu in eengelimiteerde set zorgen voor een zuivere huid tot in de diepte die er stralend fris uitziet. Met deze set heeft u een prijsvoordeel van 10%. Deze sets zijn slechts beschikbaar zolang de voorraad strekt.

Uitverkocht

Artikelnummer:
411925-1

Behoefte aan een zuivere huid die er tot in de diepte stralend en fris uit ziet? Dan is deze BABOR CLEANSING gelimiteerde set speciaal voor jou!

Voor wie is het?
– Vrouwen/Mannen
– 25 tot 50 jaar
– Voor een stralende en frisse huid

Wat doet het?
BABOR HY-ÖIL EN PHYTOACTIVE BASE SET is een hydrofiele reinigingsolie uit natuurlijke soja-, sesam- en aardnootolie en quillaja-extract voor elke huid. Wordt in combinatie gebruikt met een op het huidbeeld afgestemde Phytoactive.

Verlevendigen en verfrissend kruidenextract met munt, berk en rozemarijn, agrimonie-extract en appelwater. De Phytoactives zorgen voor aromachologische geurbeleving passend bij het huidbeeld.

Hoe gebruik je het?
Breng vier pomp eenheden HY-ÖL aan op de droge huid. Dan twee pomp eenheden Phytoactive Base daaroverheen verdelen. Met vochtig gemaakte vingers masseren totdat er een melkachtige emulsie wordt gevormd. Met rijkelijk koud water grondig verwijderen.

Het Resultaat:
De huid haalt weer adem en heeft een gezonde teint.

Inhoud
50 ml + 30ml

 

Additional information

Huidbehoefte

Droge Huid

Merk

Babor