delivery-truck@3x
Snelle levering en altijd mooi ingepakt

clock@3x
De levering is snel en gratis vanaf € 50,-

delivery-box@3x
Altijd leuke extra's bij iedere bestelling

clock@3x
Meer dan 4500 tevreden klanten

Out of stock!

Babor Eye Brow Filler Fibers 02 Ash

18,90 9,45

Multifunctionele, getinte Eye Brow Gel. Vult op, fixeert en zorgt voor contour. In 2 kleuren verkrijgbaar.

Voordeel
Wenkbrauwen sieren het gezicht en hebben zo een enorm effect op de totale gezichtsvorm. Eye Brow Filler Fibers zijn multifunctioneel en long-lasting. De getinte gel kan heel makkelijk worden aangebracht met behulp van het geïntegreerde borsteltje. Met slechts één handeling zijn de wenkbrauwen perfect opgevuld, gefixeerd en omlijnd

Uitverkocht

EAN:
4015165730675
Artikelnummer:
601002

Multifunctionele, getinte Eye Brow Gel. Vult op, fixeert en zorgt voor contour.

Wat doet het?
Eye Brow Filler Fibers zijn geschikt voor alle wenkbrauwen. Wenkbrauwen sieren het gezicht en hebben zo een enorm effect op de totale gezichtsvorm. Eye Brow Filler Fibers zijn multifunctioneel en long-lasting. De getinte gel kan heel makkelijk worden aangebracht met behulp van het geïntegreerde borsteltje. In 2 kleuren verkrijgbaar.

Hoe gebruik je het?
Wenkbrauwhaartjes met het borsteltje naar beneden kammen, wenkbrauwen met kleine kleurstrepen langs de wenkbrauwaanzet inkleuren; aan het einde de wenkbrauwhaartjes weer naar boven borstelen.

Het Resultaat:
Voor het voller maken van dunne, lichte wenkbrauwen & voor contour en fixatie van volle wenkbrauwen. Met slechts één handeling zijn de wenkbrauwen perfect opgevuld, gefixeerd en omlijnd.

1