clock@3x
De levering is snel en gratis vanaf € 50,-

delivery-box@3x
Leuke extra's bij besteding vanaf €85,-

clock@3x
Meer dan 4500 tevreden klanten

4,3

Out of stock!

Babor Balancing Bio-Cellulose Mask

38,90

Regulerend bio-cellulose masker dat speciaal is ontwikkeld voor de gemengde huid
Een gemengde huid is een combinatie van deels droge en deels olieachtig glanzende gedeeltes van de huid. Terwijl er op de wangen en rond de ogen meestal een gebrek aan vocht is, zijn er vooral in de T-zone (voorhoofd, neus, kin) een olieachtige glans en verwijde poriën zichtbaar. Een extra portie vochtigheid is altijd noodzakelijk.

Het cellulose masker is ideaal voor het wekelijkse, exlusieve verzorgingsproces van de gemengde huid. Met een basis van gefermenteerd kokosnootsap (bio-cellulose) voorziet dit masker de huid langdurig van intensieve vochtigheid. Zink helpt om bacteriën te bestrijden, die puistjes veroorzaken. Bovendien maken sterke cellen de huid mooier. Het masker past zich als een tweede huid aan uw gezichtsvormen aan en geeft een frisse, intensief gehydrateerde en gezuiverde huid.

 

Uitverkocht

EAN:
4015165326410
Artikelnummer:
443800
Categories:

Voor wie is het?
– Vrouwen
– 25 tot 50 jaar
– Voor een gemengde huid

Wat doet het?
Regulerend bio-cellulose masker dat speciaal is ontwikkeld voor de gemengde huid.Een gemengde huid is een combinatie van deels droge en deels olieachtig glanzende gedeeltes. Terwijl er op de wangen en rond de ogen meestal een gebrek aan vocht is, zijn er vooral in de T-zone (voorhoofd, neus, kin) een olieachtige glans en verwijde poriën zichtbaar. Een extra portie vochtigheid is altijd noodzakelijk.

Het cellulose masker is ideaal voor het wekelijkse, exclusieve verzorgingsritueel van de gemengde huid. Met een basis van gefermenteerd kokosnootsap (bio-cellulose) voorziet dit masker de huid langdurig van intensieve vochtigheid. Zink helpt om bacteriën te bestrijden, die puistjes veroorzaken. Bovendien maken sterke cellen de huid mooier. Het masker past zich als een tweede huid aan uw gezichtsvormen.

Hoe gebruik je het?
Gezicht reinigen met Babor producten en daarna afdrogen. Het hele masker uitvouwen en de buitenste twee beschermlagen verwijderen. Het masker aanbrengen en gedurende 15-20 minuten laten inwerken. Masker van het gezicht trekken en het overgebleven serum zachtjes in de huid kloppen.

Het Resultaat:
Een fris, intensief gehydrateerde en gezuiverde huid.

Inhoud:
5 st.

Additional information

Huidbehoefte

Gemengde Huid, Onzuivere Huid, Vette Huid

Merk

Babor

Misschien dat je het volgende ook leuk vindt...