clock@3x
De levering is snel en gratis vanaf € 50,-

delivery-box@3x
Leuke extra's bij besteding vanaf €85,-

clock@3x
Meer dan 4500 tevreden klanten

4,3

Out of stock!

Babor Ampoule Concentrates 3pcs Set

18,00

Hydra Plus: Werkstofconcentraat voor de vochtarme, droge huid.
Multi Vitamin: Werkstofconcentraat voor de verzwakte, vermoeide huid met behoefte aan bescherming.
Lift Express: Werkstofconcentraat met anti-rimpelpower voor een onmiddellijk gladde huid.

Uitverkocht

EAN:
4015165367093
Artikelnummer:
67093

Hydra Plus: Werkstofconcentraat voor de vochtarme, droge huid.
Multi Vitamin: Werkstofconcentraat voor de verzwakte, vermoeide huid met behoefte aan bescherming.
Lift Express: Werkstofconcentraat met anti-rimpelpower voor een onmiddellijk gladde huid.

WERKWIJZE

Hydra Plus: De intensieve vochtinbrenging van de Hydra Plus AMPOULE CONCENTRATES vult de vochtigheidsvoorraad van de huid aan en zorgt tot 24 uur lang voor hydratatie. Zo lijken droogheidsrimpels minder diep.
Multi Vitamin: De werkstoffen uit de Multi Vitamin AMPOULE CONCENTRATES versterken de huidbarrière en geven de vermoeide huid meer vitaliteit, uitstraling en frisheid.
Lift Express: Bij diverse soorten rimpels zorgen de werkstoffen van de Lift Express-ampullen met lifting-effect voor een direct strakker en gladder lijkende huid.
HUIDRESULTAAT
Hydra Plus: Dankzij de intensieve vochttoevoer van de Hydra Plus AMPOULE CONCENTRATES ziet de huid er onmiddellijk steviger, frisser en intensief gehydrateerd uit. Bovendien bevestigt 87% dat fijne droogtelijntjes na 7 dagen zijn verminderd*. *39 vrouwen + mannen bij zelfapplicatie, vanaf 20 jaar, elke huid, met vochttekort.
De oliepareltextuur van de Multi Vitamin Ampoule Concentrates zorgt voor een zachte huid die er dankzij waardevolle vitaminen fris, vitaal en gezond uitziet. Al na de eerste applicatie voelt de huid goed verzorgd aan*. *37 vrouwen bij zelfapplicatie, 20 jaar en ouder, vette & vochtarme huid.
Lift Express: De ingrediënten van de Lift Express-ampullen met lifting-effect zorgen voor een direct gladder lijkende huid. Rijpere huid ziet er dankzij de werkstoffen strakker en jeugdiger uit.
GEBRUIK
Na de reiniging met BABOR CLEANSING-producten. Ampul schudden en de hals van de ampul met een tissue of de bijgevoegde ampullenopener bedekken. Ampul bij de hals resp. opener vastpakken en met een ruk naar achteren bij de onderste, gekleurde ring openbreken. Concentraat in de handpalm doen en dan op gezicht, hals en decolleté verdelen. Zachtjes in de huid kloppen. Vervolgens de verzorgingscrème aanbrengen.
WAARSCHUWING
Aanwijzing: ampullen alleen voor uiterlijk gebruik!
Let op: Open de ampul zoals in de bovenstaande aanwijzing of het pictogram aan de binnenkant van het vouwdoosje. Als de ampul niet correct is geopend en er stukjes van het glas zijn gebroken en in het product komen, moet het product niet worden gebruikt en moet dit worden weggegooid. Het gebruik van een product dat glasdeeltjes bevat, kan ernstige verwondingen veroorzaken.

Additional information

Huidbehoefte

Droge Huid

Merk

Babor